Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Tl;dr - zajebiście mi się ogląda Insatiable na Netflixie będąc zdekszoną.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Już kiedyś ci odpowiadałem na to, przeczytaj na spokojnie FAQ żebyś sobie krzywdy nie zrobił. I nie mixuj z opioidami, bo DXM podbija mocno.
Wejście rozciągnięte w czasie, na początku mocno fizyczne , nieprzyjemnie czuć czerwoną banie od ciśnienia w opozycji do serotoninowo dysocjacyjnej jazdy.
Potem to się nasila , coraz większy nieogar, jakieś oevy to znak żeby szukać bezpiecxnej przystani bo za chwilę mocno jebnie . xd
A jak jebnie to jebnie . czasami nie spodziewanie szybko.
Wolę po zarzuceniu od razu wczuć się leżąc.
Zarzucając dużą dawkę przez duże spectrum działania przechodzisz, poznajesz substancje na wielu poziomach , plateu. Czujesz jak wchodzisz na coraz wyzsze poziomy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
03 lipca 2007Great depression pisze: Tak chodze tu i przeglądam, czytam i naszło mnie pytanie do Was, jak to Wy macie z deksowym wejściem.
Czy macie tak, że jest normalnie i nagle JEB w czerep !
Czy też wchodzi łagodnie i powoli w resztki kory mózgu (?)
Czy może to zależy od tego co jedliśmy, lub nawet od okoliczności ?
Od czegoś jeszcze ?
Że od organizmu to wiadomo.
Ja osobiście zawsze mam powolne wejścia stopniowe ok. 2h po zarzyciu, ale z tego co zauwazylem wielu ma odwrotnie.
Jak to z Wami ?
Pozdrawiam
Właśnie wchodzi normalnie i później od razu jest takie JEB!
Na pewno ma duży wpływ nastawienie psychiczne i trzymanie zdrowego, aktywnego trybu życia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/casper_ruud.jpg)
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie
Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.