Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zjadlem 24 mg (!) kody zeby jakos przetrwac bol po operacji . Dawka medyczna ale i tak jakims sposobem lekko sie ujebalem xD
Pomyslicie , ze bredze i sobie wkrecam , bo takie dawki na zdrowego chlopaka 75kg nie moga dzialac
Efekty nastepujace :
wygasniecie bolu , miekkie nogi , ciezkie powieki , oniryczne wizje (CEVy) , sedacja , lekka euforia , polepszony odbior muzyki .
Mozliwe , ze jestem ultrametabolizerem ? Jesli to ma jakies znaczenie , na "codzien" dieta sklada sie glownie z sajko i dyso .
Stosowalem tylko 2dni i nie mam zamiaru rekreacyjnie bo choc poniekad przyjemne i wierze w swoja zelazna dyscypline to jednak 1000 stron o uzalezneniu nie wzielo sie z nikad i nie chce stapac po tak niepewnym gruncie .
A co do recept na kodeine z paracetamolem, to wiadomo z latwiej wyrwac tramal. Po prostu stwierdzam, ze talvosilen forte przy antidolu jest zajebisty. A thio nie żre, szkoda mi bebechow, z kolei watrobe mam jak nowa, bo badalem. W ogole starm sie nie jebac w ciagach
I crave you more and more
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Niedawno zaczalem jesc dihydrokodeine i dzis zrobilem test ostateczny - 915 mg i zadzialalo słabiutko. Bardzo mi szkoda, ze to koniec z kodeina, bo poczatki jezzcze pol roku temu po 200-250 mg byly magiczne i wyjatkowe....
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.