Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zjadlem 24 mg (!) kody zeby jakos przetrwac bol po operacji . Dawka medyczna ale i tak jakims sposobem lekko sie ujebalem xD
Pomyslicie , ze bredze i sobie wkrecam , bo takie dawki na zdrowego chlopaka 75kg nie moga dzialac
Efekty nastepujace :
wygasniecie bolu , miekkie nogi , ciezkie powieki , oniryczne wizje (CEVy) , sedacja , lekka euforia , polepszony odbior muzyki .
Mozliwe , ze jestem ultrametabolizerem ? Jesli to ma jakies znaczenie , na "codzien" dieta sklada sie glownie z sajko i dyso .
Stosowalem tylko 2dni i nie mam zamiaru rekreacyjnie bo choc poniekad przyjemne i wierze w swoja zelazna dyscypline to jednak 1000 stron o uzalezneniu nie wzielo sie z nikad i nie chce stapac po tak niepewnym gruncie .
A co do recept na kodeine z paracetamolem, to wiadomo z latwiej wyrwac tramal. Po prostu stwierdzam, ze talvosilen forte przy antidolu jest zajebisty. A thio nie żre, szkoda mi bebechow, z kolei watrobe mam jak nowa, bo badalem. W ogole starm sie nie jebac w ciagach
I crave you more and more
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Niedawno zaczalem jesc dihydrokodeine i dzis zrobilem test ostateczny - 915 mg i zadzialalo słabiutko. Bardzo mi szkoda, ze to koniec z kodeina, bo poczatki jezzcze pol roku temu po 200-250 mg byly magiczne i wyjatkowe....
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.