Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zjadlem 24 mg (!) kody zeby jakos przetrwac bol po operacji . Dawka medyczna ale i tak jakims sposobem lekko sie ujebalem xD
Pomyslicie , ze bredze i sobie wkrecam , bo takie dawki na zdrowego chlopaka 75kg nie moga dzialac
Efekty nastepujace :
wygasniecie bolu , miekkie nogi , ciezkie powieki , oniryczne wizje (CEVy) , sedacja , lekka euforia , polepszony odbior muzyki .
Mozliwe , ze jestem ultrametabolizerem ? Jesli to ma jakies znaczenie , na "codzien" dieta sklada sie glownie z sajko i dyso .
Stosowalem tylko 2dni i nie mam zamiaru rekreacyjnie bo choc poniekad przyjemne i wierze w swoja zelazna dyscypline to jednak 1000 stron o uzalezneniu nie wzielo sie z nikad i nie chce stapac po tak niepewnym gruncie .
A co do recept na kodeine z paracetamolem, to wiadomo z latwiej wyrwac tramal. Po prostu stwierdzam, ze talvosilen forte przy antidolu jest zajebisty. A thio nie żre, szkoda mi bebechow, z kolei watrobe mam jak nowa, bo badalem. W ogole starm sie nie jebac w ciagach
I crave you more and more
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Niedawno zaczalem jesc dihydrokodeine i dzis zrobilem test ostateczny - 915 mg i zadzialalo słabiutko. Bardzo mi szkoda, ze to koniec z kodeina, bo poczatki jezzcze pol roku temu po 200-250 mg byly magiczne i wyjatkowe....
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.