Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Zjadlem 24 mg (!) kody zeby jakos przetrwac bol po operacji . Dawka medyczna ale i tak jakims sposobem lekko sie ujebalem xD
Pomyslicie , ze bredze i sobie wkrecam , bo takie dawki na zdrowego chlopaka 75kg nie moga dzialac
Efekty nastepujace :
wygasniecie bolu , miekkie nogi , ciezkie powieki , oniryczne wizje (CEVy) , sedacja , lekka euforia , polepszony odbior muzyki .
Mozliwe , ze jestem ultrametabolizerem ? Jesli to ma jakies znaczenie , na "codzien" dieta sklada sie glownie z sajko i dyso .
Stosowalem tylko 2dni i nie mam zamiaru rekreacyjnie bo choc poniekad przyjemne i wierze w swoja zelazna dyscypline to jednak 1000 stron o uzalezneniu nie wzielo sie z nikad i nie chce stapac po tak niepewnym gruncie .
A co do recept na kodeine z paracetamolem, to wiadomo z latwiej wyrwac tramal. Po prostu stwierdzam, ze talvosilen forte przy antidolu jest zajebisty. A thio nie żre, szkoda mi bebechow, z kolei watrobe mam jak nowa, bo badalem. W ogole starm sie nie jebac w ciagach
I crave you more and more
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Niedawno zaczalem jesc dihydrokodeine i dzis zrobilem test ostateczny - 915 mg i zadzialalo słabiutko. Bardzo mi szkoda, ze to koniec z kodeina, bo poczatki jezzcze pol roku temu po 200-250 mg byly magiczne i wyjatkowe....
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.