Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
Kladajac ze grzeje 2x w tygodniu tygodni jest 4 w miesiacu a grzeje 6 lat to na miesiac wychodzi okolo 8 grzan to 12 x 8 x 6 lat okolo 600 grzan, z czego na sto grzan wychodzi okolo dwa trzy dobre ugrzania na sto to wychodzi okolo 18-20 dobrych grzan na 600 czyli gra w ogole nie warta zachodu.
Zakladajac ze jedno grzanie plus przepitka i papierosy to okolo 50 zl to 50 x 600 wychodzi, ze zostawilem w sumie w ciagu tych 6 lat okolo 30 tys. Zl na sama "faze" w aptekach.
Wszystko by sie zgadzalo przecietny kodziarz na kode wydaje okolo 5 tys zl rocznie troche drogi sport.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
06 lutego 2020tryptotester pisze: Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
Tylko radzę uważać bo w benzo bardzo łatwo jest się wjebac.
U mnie ładnie wycisza emocje i redukuje zespół niespokojnych nóg,
pomaga też przy odstawieniu.
masz skręta
06 lutego 2020Jonathan pisze: Drugi dzień z rzędu 450mg i już nie było tego samego efektu jak wczoraj, bo jak wyczytałem to wczoraj jednak nie było aż takim super doznaniem bo nie było tej "eufori", tylko samo ciepło i wyluzowanie.
Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.