Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 515 / 110 / 7
Różnie to bywa mnie dziś 390mg trzymało 2h i było coraz mocniej od wjazdu a nie falami. Peak gdzieś po 1:20 h był
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2020 przez GalaktycznyBiznesmen, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 365 / 62 / 0
Wydaje mi się, że wjazd, to pierwsze uderzenie było intensywne bo teraz cały czas czuję bombę tylko nie aż taką.

Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 7 / 5
Drugi dzień z rzędu 450mg i już nie było tego samego efektu jak wczoraj, bo jak wyczytałem to wczoraj jednak nie było aż takim super doznaniem bo nie było tej "eufori", tylko samo ciepło i wyluzowanie.

Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 3455 / 561 / 2
Za
Kladajac ze grzeje 2x w tygodniu tygodni jest 4 w miesiacu a grzeje 6 lat to na miesiac wychodzi okolo 8 grzan to 12 x 8 x 6 lat okolo 600 grzan, z czego na sto grzan wychodzi okolo dwa trzy dobre ugrzania na sto to wychodzi okolo 18-20 dobrych grzan na 600 czyli gra w ogole nie warta zachodu.

Zakladajac ze jedno grzanie plus przepitka i papierosy to okolo 50 zl to 50 x 600 wychodzi, ze zostawilem w sumie w ciagu tych 6 lat okolo 30 tys. Zl na sama "faze" w aptekach.

Wszystko by sie zgadzalo przecietny kodziarz na kode wydaje okolo 5 tys zl rocznie troche drogi sport.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
  • 407 / 41 / 0
A to nie jest poprostu poczatek skreta? Jak dlugo bierzesz?
  • 60 / 7 / 5
06 lutego 2020tryptotester pisze:
Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
Spróbuj benzo, ma działanie uspakajające.
Tylko radzę uważać bo w benzo bardzo łatwo jest się wjebac.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 243 / 40 / 0
Możesz spróbować pregabaliny.
U mnie ładnie wycisza emocje i redukuje zespół niespokojnych nóg,
pomaga też przy odstawieniu.
  • 1931 / 318 / 0
@tryptotester

masz skręta
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 26 / 0
06 lutego 2020Jonathan pisze:
Drugi dzień z rzędu 450mg i już nie było tego samego efektu jak wczoraj, bo jak wyczytałem to wczoraj jednak nie było aż takim super doznaniem bo nie było tej "eufori", tylko samo ciepło i wyluzowanie.

Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
To rzadko jest tak że jest konkretny dzień w którym O jestem uzależniony od dziś. Jak się w życiu układa łatwo wszystko mieć pod kontrolą. Ja tak miałem ze 2 lata i się śmiałem i mówiłem że się nie uzależnię, A kiedy zaczęło się sypać Pani kodeina zapukała do drzwi i powiedziała ,, Czekałam kochanie na ten dzień" i od tego czasu nie chce wziąść rozwodu
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.