Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 416 / 58 / 0
Kurwa 400 mg kody i znowu bardzo slabo kleplo.
Chyba czas sie z nia pożegnać i przejsc na DHC/tram bo to nie jest opłacalne niz koda chociazby cenowo
Ale zrobie moze next próbę za ok 2 tygodnie - wezme kosmiczna dawkę np 700 mg. Jesli nie klepnie to się żegnamy
A bylo tak pięknie...
  • 1974 / 524 / 0
Ni chuj nie rozumiem sensu kruszenia czy o zgrozo, gryzienia tjokodynu. Co to daje, o 3min szybsze wejście? Pytanie retoryczne bo spawdzałem i chuja daje ale zdesperowani zjadacze tjokdyny uwiebiają efekt placebo. :świnia:
15 stycznia 2020jezus_chytrus pisze:
Waleriana zapewne zwiększy nieco sedację, bo tak działa. Jeśli zrobić z niej "czaj", to pewnie można by uzyskać coś w stylu 2 mg diazepamu. Teoretycznie zatem nie powinno być źle.
Jak ja byłem już wkręcony w K, to pisało się o suplemencie Citrosept - ekstrakt z grejpfruta. Nigdy nie spróbowałem, bo w tej cenie było wtedy z 10 paczek... : )
Przeczytaj jeszcze raz, ekstrakt z waleriany (czyli te krople za 3 ziko) ma działać jako induktor cyp2d6 czyli enzymu, który przerabia kode do morfiny. Grejpfrut jest inhibitorem cyp2d6 czyli zupełnie odwrotne działanie. :cojest:

16 stycznia 2020Jamedris pisze:
paroksetyna, o ile pamiętam, jest dość 'wszystkojebiącym' SSRI, mam gdzieś w szufladzie ale to niestety zdecydowanie rzecz nie dla mnie; jeśli na takim czułabym się źle, ale chciała kontynuować próbę leczenia, to poprosiłabym o mniej 'agresywny' lek. Już nawet słynną fluoksetynę czy inne.
Zgadza się, wrzucanie na niej kodeiny i tramadolu nie ma sensu na przykład i hej, zdecydowanie się na nią może działać jako swego rodzaju 'wszywka' na apteczny pizding, profit. :krowa:
Spoiler:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2116 / 630 / 0
Ogólnie chyba tak, hm, niewybiórcze SSRI będzie majstrować przy większości używek, taka ibogaina dla bardzo biednych. %-D Nie no, jaja sobie robię, ale coś wspólnego z kagańcem w stylu bupry to ma. Szkoda tylko, że nie "wygasza" ścieżek w mózgu niczym iboga przez wgląd, a raczej stosuje metodę kolczatki - "jak coś zrobię, to wynik mi się nie opłaci i wydam dużo, więc po co" zamiast "nie będę robić kodżitsu, bo nie jest to dla mnie korzystne i dobrze o tym wiem". @blokowiska666
Brrr, SSRI. No ni cholery nie działa na mnie większość, reszta to poważne uboki, a nawet dla niektórych sporo byłam dość czysta. :pacman: Aczkolwiek umiem uwierzyć, że małe podkręcenie serotoninki może dać wielu osobom znaczną ulgę, trochę tak jęczę że u mnie to nie takie proste. Prozac 1-0-1 i różowe okularki, ach!
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3455 / 557 / 2
Jak nie dziala juz na Ciebie polykany w calosci Thiocodin to wtedy sie go rozgryza i powinien wejsc.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 407 / 40 / 0
Witam chcialbym sie dowiedziec czy jest jakies ryzyko jak zjem bez tolerki 630mg kody i wypije 05l?

Fuzja - D5

Prosze o szybka odpowiedz bo zaraz to jem i chce wiedzieć czego sie spodzieqac (05l juz wypulem)
  • 1974 / 524 / 0
05l znaczy co, vóde? Trollujesz chyba, niemądre ruchy fchuj. :cojest:

Offtopując
16 stycznia 2020Jamedris pisze:
Ogólnie chyba tak, hm, niewybiórcze SSRI będzie majstrować przy większości używek, taka ibogaina dla bardzo biednych. %-D Nie no, jaja sobie robię, ale coś wspólnego z kagańcem w stylu bupry to ma. Szkoda tylko, że nie "wygasza" ścieżek w mózgu niczym iboga przez wgląd, a raczej stosuje metodę kolczatki - "jak coś zrobię, to wynik mi się nie opłaci i wydam dużo, więc po co" zamiast "nie będę robić kodżitsu, bo nie jest to dla mnie korzystne i dobrze o tym wiem". @blokowiska666
Brrr, SSRI. No ni cholery nie działa na mnie większość, reszta to poważne uboki, a nawet dla niektórych sporo byłam dość czysta. :pacman: Aczkolwiek umiem uwierzyć, że małe podkręcenie serotoninki może dać wielu osobom znaczną ulgę, trochę tak jęczę że u mnie to nie takie proste. Prozac 1-0-1 i różowe okularki, ach!
Nah, żadne różowe okularki. Jest taki odcinek Simpsonów, gdzie Lisa bierze Zoloft i tam właśnie jest przerysowane w ten sposób:

https://www.youtube.com/watch?v=JxkDytaDI0w

Tak działały na mnie tylko podwójne dawki ssri, podkręcone DXM, na granicy zespołu serotoninowego. %-D

Imo, często zbyt duże oczekiwania mają niektórzy przy Ssri, mnie po prostu trochę paroxetynka znieczula i wyłącza hiperrozchwianie emocjonalne, jebanego bordera, którego nie da się kochać. Tylko tyle i aż tyle. <3

Rano paroxetynka + pregabalinka, wedle potrzeb (xD) benzo doraźnie i wieczorem mianserynka, jadę tak już trzeci rok i bardzo mi wygodnie w tym serotoninowym kokonie, jak to ładnie nazywa NegatywneWibracje. :patrzy:
16 stycznia 2020Mefistofeles1945 pisze:
Jak nie dziala juz na Ciebie polykany w calosci Thiocodin to wtedy sie go rozgryza i powinien wejsc.
W jaki sposób niby, połykany w całości nie działa a gryziony działa Przecież to nie ma żadnego sensu. :krowa:

Połykany w całości czy gryziony, rozpuści się tak samo w żołądku.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2020 przez blokowiska666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 407 / 40 / 0
Nie trojre niebezpievzne to jesy czy nie??

Fuzja - D5

I tak to wpietole ale chxe aie upewnic
  • 1974 / 524 / 0
Sorry ale jesteś debilem i nie mogę Ci pomóc, na chuj pytasz skoro i tak wpierdolisz.
  • 407 / 40 / 0
Ja piedime nie zlaune lwxwo na oxzy widze
  • 1974 / 524 / 0
Umrzesz.
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.