Więc jak u was lub waszych znajomych to wyglądało?
Zeszła sobota, 5 piguł które rzekomo miały ~200mg MDMA. 0, 0 i jeszcze raz 0 pamięci od momentu wzięcia pierwszej. Bajka była cudowna (widziałem filmy ze swojego zachowania + pamiętam parę fragmentów o których mi opowiadali [trwające 10-15sekund max]). Szczerze - nigdy więcej.
Ja ogólnie zawsze, ale to zawsze po emce mam tryb gadania i opowiadania jakichś historii. Po tej dawce nie dość, że chuja pamiętam, to podobno pierdolilem już takie brednie, że nie dało się mnie słuchać. Ale spoko, byli lepsi co zjedli więcej i doprawili fetą i buchem.
Swoją drogą też sporo spalilem tej nocy. Byłem ciekawy tego "stanu wyjebania" i wiadomo, że nie jest on zdrowy i mądry, ale fajne (dla mnie) ćpuńskie doswiadczenie.
Zawsze bałam się piguł i podchodziłam do nich z dystansem, ale wtedy odpaliłam się jak petarda. Pierwsza i ostatnia taka zabawa na zerwanych łączach.
hyber123 pisze:Ja tak samo 2,5 piguły w ciągu jednego wieczoru. To były lekko różowawe "chupa chupsy". Nie wiem ile miały mg. , ale wyjebało mnie z butów :)
@Buuszek typie, jesteś mega wkurwiajacy ogólnie. Wpierdalasz się swoimi gowno wnoszacymi postami do tematów. Np tutaj; typ się pyta o największe dawki a ty recenzujesz tu pigułe która tak defacto mogła mieć zupełnie inny skład (i stawiam, że tak było) wprowadzając kogoś w błąd. Musiałem to napisać, bo już w kilku tematach czytam te twoje wypociny które nikomu nie pomagają.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Śląsk: Policjanci handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi używkami
Na Śląsku wybuchła afera – policjanci z wydziału do zwalczania przestępczości narkotykowej sami handlowali zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami. Proceder trwał kilka lat, a zarzuty usłyszało czterech podoficerów z Komendy Powiatowej Policji w Wodzisławiu Śląskim. „Kiedy na przykład namierzyli plantację konopi indyjskich, do protokołu wpisywali tylko wagę części zabezpieczonego na miejscu suszu marihuany. Resztę ukrywali i puszczali w dalszy obieg. I nie mówimy o niewielkich ilościach” – podkreśla osoba znająca kulisy sprawy.