30 listopada 2019BodTram pisze: @calonex Robisz kurwa zamieszanie na forum,dyskutujesz z każdym, chyba Ci wszyscy napisali co można było, chcesz odstawić to do lekarza papier i detox, tam bezpiecznie przy odpowiedniej opiece odstawisz to gówno, w warunkach domowych idziesz do psychiatry dobrego, mówisz jak jest i prosisz że chcesz w domu zejść z tego benzo, żeby Ci pomógł. Kurwa koniec kropka, a mącisz wodę nie potrzebnie jakimiś pytaniami po 10 x nie potrzebnie.
Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
lufa9999 pisze:A to że mam kosmiczną tolerancję to nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia?29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
Biorę raz na tydzień klona ale tolerancja rośnie i przy 20mg prawie nic nie czuję. Moge brać 30 mg, nie chodzi o względy ekonomiczne tylko o to żeby było dobrze... I nie chce z niczym tego mieszać. Czy bezpieczne będzie wzięcie 30mg biorąc pod uwagę moją tolerancję? Czy to nie ma sensu?
Paweł
Paweł
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.