30 listopada 2019BodTram pisze: @calonex Robisz kurwa zamieszanie na forum,dyskutujesz z każdym, chyba Ci wszyscy napisali co można było, chcesz odstawić to do lekarza papier i detox, tam bezpiecznie przy odpowiedniej opiece odstawisz to gówno, w warunkach domowych idziesz do psychiatry dobrego, mówisz jak jest i prosisz że chcesz w domu zejść z tego benzo, żeby Ci pomógł. Kurwa koniec kropka, a mącisz wodę nie potrzebnie jakimiś pytaniami po 10 x nie potrzebnie.
Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
lufa9999 pisze:A to że mam kosmiczną tolerancję to nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia?29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
Biorę raz na tydzień klona ale tolerancja rośnie i przy 20mg prawie nic nie czuję. Moge brać 30 mg, nie chodzi o względy ekonomiczne tylko o to żeby było dobrze... I nie chce z niczym tego mieszać. Czy bezpieczne będzie wzięcie 30mg biorąc pod uwagę moją tolerancję? Czy to nie ma sensu?
Paweł
Paweł
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.