30 listopada 2019BodTram pisze: @calonex Robisz kurwa zamieszanie na forum,dyskutujesz z każdym, chyba Ci wszyscy napisali co można było, chcesz odstawić to do lekarza papier i detox, tam bezpiecznie przy odpowiedniej opiece odstawisz to gówno, w warunkach domowych idziesz do psychiatry dobrego, mówisz jak jest i prosisz że chcesz w domu zejść z tego benzo, żeby Ci pomógł. Kurwa koniec kropka, a mącisz wodę nie potrzebnie jakimiś pytaniami po 10 x nie potrzebnie.
Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
lufa9999 pisze:A to że mam kosmiczną tolerancję to nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia?29 listopada 2019Vratislav pisze: @lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
Paweł
Biorę raz na tydzień klona ale tolerancja rośnie i przy 20mg prawie nic nie czuję. Moge brać 30 mg, nie chodzi o względy ekonomiczne tylko o to żeby było dobrze... I nie chce z niczym tego mieszać. Czy bezpieczne będzie wzięcie 30mg biorąc pod uwagę moją tolerancję? Czy to nie ma sensu?
Paweł
Paweł
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.