- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Lufa na drugi dzień na noc do tego i jest luzik w chu....
Oczywiście do momentu aż się przesadzi i obudzi zaszczanym w łóżku, albo cholera wie gdzie i u kogo, albo na dołku, albo...
I historie które potem się słyszy od znajomych... Zacząłem wyznawać zasadę - nie pamiętam to znaczy, że tak nie było.
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
Według mnie to tak jak mówisz tylko zwiększa działanie alko,ja już się tak nie bawię wolę alko ile dam rady a benzo na zejście nawet jak pije tydzień to nie miksuje choć czasami zdarzało się,ale najlepiej według mnie to benzo dopiero na odstawienie mam 44 lat i już różne rzeczy próbowałem ale według mnie kolejność musi być alko potem benzo na zejście ewentualnie jak do e dalej mecze do tego seteczka
Pozdrawiam wszystkich walczących z nałogiem
----------------------
Nie rozumiem dlaczego alkohol musisz podbijać benzo jak ci browce nie siadają to podbij woda seta dwie i na to samo wyjdzie s benzo oszczędź na kaca
Scalono/ staraj się pisać zrozumiale i poprawnie ortograficznie. taurinnn
w związku z tym, że wiem, że nie ma takiej możliwości bym nie wypiła 0,3-0,5l 40% na ten moment, ale zależy mi żeby zmniejszać dawki alko, powiedzcie mi, który z tych leków mogę wziąć na sen (bezsenność straszna) popijając dwusetką, z tym, że rano skoro świt muszę wstać rano, w ciągu dnia tez na pewno wypiję choćby 100? I tak żeby (o ironio) naprawdę definitywnie nie rozj. wątroby?
pozdrawiam i dziękuje za ewentualne porady
picie się nie bierze bez benzo.W sumie za nic bez tego nie chce się zabrać.Zdradliwa mieszanka albo chill albo godmode i największe przypały włącznie z rozwalonymi knajpami.
Proszę się zupełnie nie sugerować powyższym postem - postępowanie wg jego zapisków grozi śmiercią.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.