Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 139 / 21 / 0
Dokładnie jak pisze Ultra. Sam miałem identycznie i trwało to oonad tydzień (okres pierwszych ciągów w życiu). Faza schodziła, ale tak jakby nie do końca. Pozostawało takie dziwne spowolnienie i odrealnienie. Napędziło mi to wtedy stracha.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12495 / 2425 / 0
To raczej normalna sprawa u początkujących, czy nawet zaawansowanych palaczy.
Jak pierwszy raz zapaliłem Blueberry Kush (polecam tylko wprawionym żołnierzom), to byłem porobiony jeszcze dość wyraźnie, kiedy przyjmowałem kolejne bongo 24 h później.
Jak się pali codziennie, to w zasadzie jest się pod wpływem 24 h na dobę : )
  • 2 / / 0
Siema
Mam problem że czuje małą fazę po buchu przez pół roku, jak kładę się do łóżka to słyszę piszczenie dopóki nie zasnę i to nie jest to że się wyciszam po prostu jak się wyciszę to słyszę kolejne piszczenie i ciężko mi zasnąć dacie jakieś porady ?
  • 12495 / 2425 / 0
Przez pół roku? %-D Ekonomiczne jaranie.
A tak serio, to jesteś pewny, że to ten buszek Cię trzyma cały czas? : )
  • 967 / 242 / 0
To nie jest faza po buszku tylko problemy. Mogą być neurologiczne, ale i laryngologiczne - wreszczie może to być problem psychiatryczny. Pójdź z tym do lekarza.
  • 1290 / 366 / 0
Piszczenie w uszach to czesto jest objawem sercowo-naczyniowym. Zmierz sobie cisnienie.
  • 2 / / 0
ZX
Lekarz powiedział że mam nieregularne bicia serca a tak to wszystko jest okej
  • 967 / 242 / 0
Chyba doktor Mengele.
Masz świsty w uszach, arytmie i wszystko jest OK ? Jak jest OK to ludzie:
- nie słyszą gwizdów w uszach
- nie mają arytmii
  • 56 / 13 / 0
Poza tym jak się ma nietypowe objawy to sie dalej nie chyta przynajmniej sortu, który to wywołal.
Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows
Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.