Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 683 / 133 / 0
nie mam pojęcia, ja się przerzuciłem z kody na tramal i żaluje, nie moge jeść mam mdłości w ciągu, schudłem 4kg w 5 dni, tramal nie daje mi tego co koda, a zre to juz jako substytut kody i boli mnie serce, mam dziwne kołatania czego przy kodzie nie było, jebac ten tramal...
  • 225 / 22 / 0
Jedliście grecki tramal ?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 2897 / 617 / 10
@KrwawyJanek69, a czemu pytasz? Polski, grecki, francuski, chiński - jeden pies.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 384 / 39 / 0
Ja byłem ostatnio u swojej ciotki - otwieram lodówkę - patrzę, a tu tramadol na drzwiczkach.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 22 / 0
STR88 właśnie dlatego czy to jeden pies bo w różnica w cenie aż 30 PLN.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 683 / 133 / 0
ile mg rolek polecacie do 400mg tramca?
  • 184 / 25 / 0
Ja to nigdy nie brałem bezno do Tramalu i dopiero padaki dostałem jak byłem na 1g, ale co do pytania to myślę że 0.5 - 1.0 mg będzie ok.
  • 225 / 56 / 16
W moim przypadku 400mg tramadolu bez benzo nie kończyło się nigdy niczym złym. Ale podobno i takie przypadki się zdarzały.
Jednakże po jednorazowych drgawkach z utratą przytomności po 1,1g Tramalu próg drgawkowy wyraźnie się u mnie obniżył. Teraz już w ogóle go nie zażywam.
Także, tak czy siak zawsze lepiej uważać.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 3574 / 582 / 1
Kurwa, lekarz rodzinny przepisał mi dwa razy skudexe a jak poprosiłem 3 raz to mi zaczął opowiadać, że jak myślę o bólu to mi się ból włącza i trzeba przestać o nim myśleć.
Kurwa! :D
Pozdrawiam serdecznie cierpiących w myslach
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 228 / 43 / 0
To chujstwo jest droższe od zwyklego Tramalu. Bolał mnie brzuch okropnie już po 2 tab.
Też od rodzinnego dostalem, jak mój 1 rodzinny postanowił odejść z przychodni, a był to dobry człowiek zawsze pisał trampka.
Polecam lekarzy, ktorzy nie pochodzą z polski, najlepiej Ahmedow, tacy chętniej przepisza niz stare babska, co tylko prezenty zbierają na biurku i nawet na kulture ich nie stać.
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.