Tytoń ma osobny dział → >LINK<
21 października 2019Pompejszyn pisze: Jak dlugo parzysz? Czesto parze naprawde dlugo i jakos roznicy nie czuje w samopoczuciu, nawet lekkiego pobudzenia :/
Nie chcę skłamać ile się parzy dla zmaksymalizowania efektu pobudzenia ale ja parze do 2minut max.
21 października 2019GalaktycznyBiznesmen pisze: kwaśna
25 listopada 2018AnnaS pisze: Musze was poinformowac ,ze uzywanie skoncetrowanych ekstraktow dlugo i bez przerwy moze spowodowac uszkodzenie watroby
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
21 października 2019Pompejszyn pisze: Jak dlugo parzysz? Czesto parze naprawde dlugo i jakos roznicy nie czuje w samopoczuciu, nawet lekkiego pobudzenia :/
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Może idzie to w parze z garbnikami, nie wiem.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Wolę się tym z rańca ochlać, niż męczyć jakiś herbaciany czaj, po którym się porzygać idzie.
A działanie dużo lepsze.
2 garsteczki zielonej herbatki, ze 2-3 torebki czystka, 1 torebka mięty i do dzbana 1.5l, potem można zrobić z tego 2 ''zalewajki'', na upartego 3.scaiłam AnnaS
Głównie chodzi o garbniki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
A co masz na myśli, to jakoś spowalnia trawienie czy coś ?
Jak się ochleje z samego rana, i zjem śniadanie (duże objętościowo i tłuste) to czuje się naprawdę lekko i fajnie.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.