ODPOWIEDZ
  • 317 / 78 / 0
Ja mam na zejściu lekką psychodelę na zasadzie takiej, że wydaje mi się, że coś co widzę jest czymś innym, różne kształty mi się kojarzą z innymi rzeczami, ale potrafię dostrzec, że to coś nie jest tym czymś :D zupełnie inna bajka niż po grzybach chociażby
  • 3177 / 888 / 5
Normalka chociaż raczej w miksie z ziołem. Odcięcie całkowite i jakieś filmy. Na zejściu kolorowe wzorki.
A pierwsze razy na emce to w moim przypadku były kooooonkretne wizuale. W sumie nie tylko w moim.
Kiedyś jak sobie "na noc" wjebałem jakieś 400mg (Na 4 razy) to każda część ciała zyskała świadomość i toczyły debatę. %-D %-D %-D %-D Ale to był samotny, łóżkowy trip. :rzyg: :płacz:
Dodam na koniec, że przez kilka lat miałem kiełbie we łbie czytaj urojenia, psychozy, manię prześladowczą itp. itd. I uwierz mi nie chcesz tak skończyć.
Albo może chcesz xD Free faza joł joł joł
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 159 / 35 / 0
Mimo końskich dawek które zdarzało mi się brać - wizuale czy psychodelia u mnie nie występuję. Po prostu dochodzę do jakiegoś pułapu i spokojnie faza schodzi. Fakt że nie walę na raz 300mg, a rozkładam to w czasie. Przeważnie 3-4 dorzutki co kumuluje wartość 400-500mg na całą noc. Negatywnych skutków nie odczuwam, nawet na drugi dzień.
Raz tylko w mixie z mj miałem fraktale. Ale tam poszło tyle kryształu i zielska że do tej pory nikt nie może zliczyć. Pamiętam jak dziś - miałem słuchawki na uszach, zamknąłem oczy i świat układał się z nut. Epickie przeżycie.
  • 16 / 2 / 0
19 sierpnia 2019ImaneAnys pisze:
O ile po miprocynie nie mam jakiegoś super clearheadu czy klarownego myślenia, to MDMA zmieniała doznania mentalne na wręcz lekko kwasowy. Po samej miprocynie w dużych dawkach nie miałem tak ciekawych przeżyć mentalnych.
Chciałeś przez to napisać, że po MDMA występuje zjawisko typu clearhead czy klarowne myślenie? :D Faza na emie jest przednia, ale człowiek po tym jest tak głupi że za żaden skarb nie wjebałbym piguły do mordy i wyszedł do ludzi udając że wszystko jest normalnie (oczywiście jakby nie było widać namacalnie) xD
  • 2104 / 465 / 37
Nie, nie chciałem i tak nie napisałem. Grunt to czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że o ile po samej miprocynie mam mindfuck i zero clearheada, to po mixie miprocyna + MDMA myślenie jest bardziej klarowne niż po większej dawce miprocyny. MDMA zaskakująco dodawała trochę klarownego myślenia do mindfuckowej miprocyny. W klasycznym candyflipie miałem odwrotnie: po dołożeniu emki znikała część kwasowej klarowności.
Lubisz koks?
  • 3177 / 888 / 5
Znalazłem dokładnie te same pillsy, po których połowie miałem już konkretne wizuale mając naście lat
https://www.pillreports.net/index.php?p ... l&id=23353
127mg MDMA
xD
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 15 / 2 / 0
Szczerze powiedziawszy, szamałem dawki 150mg 200mg i żadnych psychodelii nie miałem, lecz kiedyś sniffłem 80mg i siedząc w barze słyszałem gluche i niezrozumiałe echo, które tak ryło banie, że musiałem z tamtąd wybiec. Szczerze mówiąc ciekawa sprawa
  • 5777 / 1184 / 43
Miałem niezłe oevy po dawce 500mg. Psychodela jak najbardziej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 563 / 104 / 0
@london5 a jakie ogolne odczucia po tak duzej dawce , zmuliło Cię bardzo że lezales tylko czy moze jednak odwrotnie ?
  • 684 / 154 / 1
MDMA jest bardzo słabym psychodelikiem, czasem odczuwałem bardzo łagodny psychodeliczny efekt po spożyciu tej substancji chemicznej, dużo częściej jednak dominują klasyczne efekty MDMA - jak empatia, bez jakichś specjalnych zmian wizualnych i zmian myślenia jakie mam po LSD lub grzybach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.