Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Z resztą nie muszę się dowartościowywać mówiąc, że jestem w stanie spożyć więcej niż w rzeczywistości. Nie wiem jakie Ty masz doświadczenia, ale ja mówię o swoich i jest to w 100% prawda.
A co do Januszy vendorów mam to szczęście, że dostaje narkotyki z 1 ręki nie z 15 i nie muszę się martwić o ich jakość.
14 czerwca 2019london5 pisze: Ktoś wie, jakie dawki były tu jednorazowo maksymalnie przyjmowane na forum >?
Chodzi mi o taką mega tolerancję.
Ostatnio polewałem po 10ml. To ja już nie wiem czy sort słaby, czy taki gar zjebany.
Albo halucynacje po GBL, ale sporadyczne.
Raz gieblę sobie w środku nocy, muza gra, leciał zciszony telewizor, a w nim jakiś film wojenny.
Oglądałem kątem oka.
Odwracam się, a tu stoi mój stary w mundurze SA, i drze się na mnie.
Obróciłem się i poszedłem go obudzić.
I inne takie jazdy.
Chyba powinienem zrobić kilka miesięcy przerwy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.