Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Z resztą nie muszę się dowartościowywać mówiąc, że jestem w stanie spożyć więcej niż w rzeczywistości. Nie wiem jakie Ty masz doświadczenia, ale ja mówię o swoich i jest to w 100% prawda.
A co do Januszy vendorów mam to szczęście, że dostaje narkotyki z 1 ręki nie z 15 i nie muszę się martwić o ich jakość.
14 czerwca 2019london5 pisze: Ktoś wie, jakie dawki były tu jednorazowo maksymalnie przyjmowane na forum >?
Chodzi mi o taką mega tolerancję.
Ostatnio polewałem po 10ml. To ja już nie wiem czy sort słaby, czy taki gar zjebany.
Albo halucynacje po GBL, ale sporadyczne.
Raz gieblę sobie w środku nocy, muza gra, leciał zciszony telewizor, a w nim jakiś film wojenny.
Oglądałem kątem oka.
Odwracam się, a tu stoi mój stary w mundurze SA, i drze się na mnie.
Obróciłem się i poszedłem go obudzić.
I inne takie jazdy.
Chyba powinienem zrobić kilka miesięcy przerwy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.