Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Z resztą nie muszę się dowartościowywać mówiąc, że jestem w stanie spożyć więcej niż w rzeczywistości. Nie wiem jakie Ty masz doświadczenia, ale ja mówię o swoich i jest to w 100% prawda.
A co do Januszy vendorów mam to szczęście, że dostaje narkotyki z 1 ręki nie z 15 i nie muszę się martwić o ich jakość.
14 czerwca 2019london5 pisze: Ktoś wie, jakie dawki były tu jednorazowo maksymalnie przyjmowane na forum >?
Chodzi mi o taką mega tolerancję.
Ostatnio polewałem po 10ml. To ja już nie wiem czy sort słaby, czy taki gar zjebany.
Albo halucynacje po GBL, ale sporadyczne.
Raz gieblę sobie w środku nocy, muza gra, leciał zciszony telewizor, a w nim jakiś film wojenny.
Oglądałem kątem oka.
Odwracam się, a tu stoi mój stary w mundurze SA, i drze się na mnie.
Obróciłem się i poszedłem go obudzić.
I inne takie jazdy.
Chyba powinienem zrobić kilka miesięcy przerwy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.