Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
04 lipca 2019leo762 pisze: Tak o to wygląda mój obiad, który gotowałem od rana. Żona będzie zadowolona![]()
https://zapodaj.net/6a67428f257f4.jpg.html
zrobiłem na wódeczce bo nie było spirytu
Można też przy odparowniu makiwary dodać łyche sody kuchennej ,wtedy zamiast spirytu dać aceton , przefiltrować ,odparowac na chochli jak przestanie jechać rozpucholem i powstanie twarda glazurka ,wlać parę centów wody i dac trochę kwasku ,pogotować,upewnić się że nie smierdzi acetonem,wystudzić ,przefiltrować,powinien powstać mocno gorzki płyn,koloru słomkowego,i idealnie przeźroczysty.W zasadzie można już coś takiego puknąć i.v.
nie wiem w ogole po co tyle płynu
Kurde nie wiem, czy trafiłem takiego mocarza, czy ze mnie taki cieńki zawodnik się zrobił. W przeliczeniu na porcję piję około 20 główek plus łodygi i zamiata mną na 12 godzin, momentami nie mam siły powiek utrzymać otwartych.
@junkiexl Chciałem kupić spiryt ale nie było w dwóch osiedlowych sklepikach, więc wziąłem wódeczkę. Po wlaniu do garnka z mazią i tak odparowałem jeszcze 100ml płynów. Chodziło mi głównie, aby to się nie zepsuło lub nie straciło mocy przez leżeniu w wodzie. heroina np zrobiona w strzykawce po 30 godzinach traciła sporo na mocy. Następną naleweczkę zrobię już prawinnie, może dodam też jakieś ozdobniki smakowe aby lepiej wchodziło. A co daje ta soda i aceton? Zmienia się struktura chemiczna czy jest to nadal opium tyle, że doczyszczone i można cyknąć iv?
https://zapodaj.net/8d70c1dcfd6f2.jpg.html
Jest tam coś majeczki w nich?
przeciez kode mozesz kupić
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.