Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
u mnie wykupili nawet .56 [ten nowy] za 11zł mała paczka.

to tak jakby kupowac maly thiocodin za ponad 20zł
  • 2372 / 315 / 0
18 czerwca 2019lol pisze:
u mnie wykupili nawet .56 [ten nowy] za 11zł mała paczka.
masakra.....ale kto wykupił ??! Jeśli celem 'rekreacji' - wątpliwej rekreacji to musiał być ktoś od nas! ;) Kto był tak zdesperowany ? Przyznać się! ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 202 / 3 / 0
To samo zaobserwowałam. Czeskie tylko zostawili.
  • 2198 / 715 / 0
Bierzcie pod uwagę że nie każdy ma tolerkę na 5kg i ćpa 10 lat. .55 wspominam donrze,
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3901 / 563 / 0
No masz racje, po prostu wydawanie 50zl i picie 5l baniaka przepluczki, zeby miec fazę jak po opakowaniu kodeiny jest bez sensu
  • 645 / 69 / 0
Chodziłem po 8km i parę polnych, teraz po 200 metrach maki lekarskie, gadam do baby czy mogę odkupić A ta ze nie, co mam robić? Dzwonić na psy że uprawia zakazany mak?
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 3901 / 563 / 0
Nie chce to nie chce, uszanuj to i nie rób z siebie pajaca.
  • 229 / 26 / 0
Typowy Polak, sam nie może to i komuś nie da...Zostaw ją w spokoju, może sama lubi sobie na przykład nalewki makowe robić, więc dlaczego miałaby się dzielić?
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 645 / 69 / 0
Ale jestem zły, ale ze mnie typowy polak :/
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2198 / 715 / 0
01 lipca 2019RekreacyjnyHarry pisze:
Chodziłem po 8km i parę polnych, teraz po 200 metrach maki lekarskie, gadam do baby czy mogę odkupić A ta ze nie, co mam robić? Dzwonić na psy że uprawia zakazany mak?
Walnąć z rozbiegu głową w mur. Uszanuj że baba ma większe jaja niż ty i łamie prawo dla własnego zysku. Ewentualnie możesz wrócić nocą i zarekwirować mak, ale skoro już widziała twoją twarz to średni pomysł. Jak nie zdychasz na skręcie to wracaj do domu i kombinuj jak samemu ogarnąć taką uprawę.
Daruj sobie ironię, ludzie nie krytykują ze względu na jakieś moralne pierdoły tylko z troski o własne dupy. Myślisz że taka baba by sprzedała następnemu ćpunowi skoro poprzedni ją okradł? Daj szansę innym.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).