Odpuść sobie. Jak to "po prostu" ci zniszczyła życie? Kontynuowałeś terapię jak było źle? Spróbuj zobaczyć ile Ty jesteś winny w tym procesie, bo jak dla mnie proces leczenia to nie po prostu że lekarz Ci każe żreć tabletki i je żresz pokornie jak cielę, tylko wrzucasz coś od siebie do tego procesu diagnostycznego. Opisz to trochę szerzej, jak wyglądało to niszczenie Ci życia, bo nikt Ci z fusów nie wywróży.
Inna sprawa że dobieranie tych tabletek wymaga jakiegoś sprzężenia zwrotnego od pacjenta, bo co działa na jednego na drugiego nie działa i to jest pytanie z kategorii "wiedza powszechna".
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Udowodnienie błędu w sztuce jest w takim przypadku bliskie zeru. Dodatkowo na wstępie trzeba by udowodnić, że faktycznie doszło do uszczerbku na zdrowiu.
Gdyby to był uszczerbek fizyczny z dokumentacją to coś zupełnie innego.
Osobiście dałbym sobie spokój, będziesz chodzić latami po sądach, aby i tak nie usłyszeć wyroku, który by cię satysfakcjonował.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata