Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
06 czerwca 2019siostrorelanium pisze: Masz nick prawie identyko jak ksywka znajomka, ktory cierpi na manganizm pozdrawiamDuchPL pisze:może to znak... że należy przestać ćpać. i więcej oglądać TVP INFO ?
06 czerwca 2019TMq pisze:Nie. Jednak jeden środek jak i drugi jest nadtlenkiem i powinna zajść ta sama reakcja, z tą różnicą że perhydrol nie zostawi po sobie żadnego syfu.06 czerwca 2019Dersu Uzala pisze:A robiłeś już kota taką metodą?06 czerwca 2019TMq pisze: Nie lepiej zamiast nadmanganianu użyć wody utlenionej?
Zamiast tego mógłbyś zrobić wątek o tej metodzie.
Działasz w zgodzie z harm reduction czy nie?
Czas leci i niedługo wszyscy będziemy wyglądali jak ci Ukraińcy a ty mógłbyś temu zapobiec!
DuchPL pisze:No dobra... zrobię to... jeżeli przypierdole kota znowu! takie moje osobiste rozgrzeszenie będzie.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Retrowirus pisze:400 I piekła nie ma ;)
(kot jest ochydny, nie polecam. Fajne to jest MDMA)
"Rutyna to rzecz zgubna "
24 czerwca 2019RekreacyjnyHarry pisze:Że to zdjęcie to 400mg? Albo moja wage albo Ciebie pojebalo, jak to serio jest 400 to ja nie wiem, chyba mam zjebana wagę bo u mnie 400 to może 1/5 tego. W sumie może to i dobrze, nie zatruje się manganem tak szybko xDRetrowirus pisze:400IMG_20190521_190050.jpeg
I piekła nie ma ;)
(kot jest ochydny, nie polecam. Fajne to jest MDMA)
Notabene; lepiej dac mniej, jak przekroczyc 400 pozdrawiam.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.