Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12435 / 2419 / 0
Życzę powodzenia, bo co to za życie bez piwa...? ; ) W końcu to najstarszy alkohol znany człowiekowi - już Sumerowie warzyli piwo.
  • 684 / 26 / 0
01 maja 2019UJebany pisze:

@lufa9999 Jak tam u Ciebie ? Dalej walisz po 100 mg diazepamu ? :ojeju: Robisz detoks ? :korposzczur:
Hehe, mam ten komfort że nie jestem fizycznie uzależniony. Ale nie biorę, takie dawki są bez sensu. Trzeba poczekać aż tolerancja zleci :).
Pozdrawiam!
Paweł
  • 980 / 83 / 0
Co szczerze powiedzieć psychiatrze z którym mam dobre relacje żeby przepisał rolki? Wie o moim uzależnieniu od alkoholu, nawet sam mi przepisywać anticol
  • 60 / 30 / 0
@rodozz313 Jak jesteś alkoholikiem, i Twój psycho dobrze o tym wie, to zapytać nie zaszkodzi.
Jakby jakimś cudem jednak nie przepisał, to praktycznie każdy lekarz pierwszego kontaktu Ci wypisze recepte na relanium. Powiedz, że masz stres w pracy, i tyle. %-D
  • 995 / 104 / 0
Nikle szanse. Lekarz, majac swiadomosc uzaleznienia od alkoholu, na 90% nie przepisze zadnego leku z tej grupy ze wzgledu na podatnosc na uzaleznienia.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 83 / 0
Up
No właśnie tak sądzę, a chce rolek żeby zejść z alpry
Kurwa pierdolone kolo
Odstawie i nie dotykam gaba
  • 684 / 26 / 0
Jaka jest dawka diazepamu, żebym miał problemy typu SOR, śpiączka itp? Mam bardzo wysoką tolerancję. Dziś postanowiłem zajebać benzo na maksa, od jutra zbijam tolerancję. Dziś wieczorem wziąłem 120mg diazepamu i 2mg klona. I chuj, prawie nic nie czuję. Jestem leciutko przyjebany ale normalnie mógłbym jeździć autem. Zero objawów o których piszą w przypadku przedawkowania,typu podwójne widzenie itp. Ciekawe co mi napiszecie...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1081 / 32 / 0
No i stalo sie - wypilem pol piwa 5% - faza jak normalnie po 2.
1szego dnia poszedlem spac normalnie
2 go tez
dzisiaj 3 dzien ale czuje na glowie cos a la chemiczny kac. Teraz mysle ze nie warto bylo pic tego browara jak po 3 dniach jeszcze czuje niefajne efekty. Nie jest to nic mega duzego ale denerwuje i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. alko jest przereklamowane - zwlaszcza po odstawce benzo

Mam nadzieje ze jutro mi to juz przejdzie.

pozdr
  • 3013 / 1015 / 0
07 maja 2019lufa9999 pisze:
Jaka jest dawka diazepamu, żebym miał problemy typu SOR, śpiączka itp? Mam bardzo wysoką tolerancję. Dziś postanowiłem zajebać benzo na maksa, od jutra zbijam tolerancję. Dziś wieczorem wziąłem 120mg diazepamu i 2mg klona. I chuj, prawie nic nie czuję. Jestem leciutko przyjebany ale normalnie mógłbym jeździć autem. Zero objawów o których piszą w przypadku przedawkowania,typu podwójne widzenie itp. Ciekawe co mi napiszecie...
jeśli nie jesteś fizycznie uzależniony, to żadna tolerancja u ciebie nie spadnie. tolerancja zwiększa się właśnie wtedy, gdy bierzesz lek codziennie, przez długi okres czasu. wtedy jej zbijanie ma sens, bo po jakimś czasie będzie można znowu brać leki w niskich dawkach. tak w uproszczeniu. dla mnie wydaje się to mało możliwe, aby po 160 mg diazepamu nie przedawkować, skoro żaden lek z tej grupy nie działa na ciebie tak jak trzeba, to nie ma innego wyjścia niż przestać je brać, bo to jedynie strata czasu, zdrowia i pieniędzy. możesz jeszcze spróbować inne benzodiazepiny, np. alprazolam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 684 / 26 / 0
No tak, tylko że jak zaczynałem przygodę z diazepamem to 20mg klepało jak Najman matę. Potem zacząłem nadużywać i tolerka rosła. Przez rok odstawiałem dziada, bo miałem kilka wpadek i miesiąc temu zakończyłem odstawianie. To jak to jest że na początku klepało? Może jednak jest ta tolerancja?
Pozdrawiam!
Paweł
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.