Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12520 / 2429 / 0
Życzę powodzenia, bo co to za życie bez piwa...? ; ) W końcu to najstarszy alkohol znany człowiekowi - już Sumerowie warzyli piwo.
  • 684 / 26 / 0
01 maja 2019UJebany pisze:

@lufa9999 Jak tam u Ciebie ? Dalej walisz po 100 mg diazepamu ? :ojeju: Robisz detoks ? :korposzczur:
Hehe, mam ten komfort że nie jestem fizycznie uzależniony. Ale nie biorę, takie dawki są bez sensu. Trzeba poczekać aż tolerancja zleci :).
Pozdrawiam!
Paweł
  • 980 / 83 / 0
Co szczerze powiedzieć psychiatrze z którym mam dobre relacje żeby przepisał rolki? Wie o moim uzależnieniu od alkoholu, nawet sam mi przepisywać anticol
  • 60 / 30 / 0
@rodozz313 Jak jesteś alkoholikiem, i Twój psycho dobrze o tym wie, to zapytać nie zaszkodzi.
Jakby jakimś cudem jednak nie przepisał, to praktycznie każdy lekarz pierwszego kontaktu Ci wypisze recepte na relanium. Powiedz, że masz stres w pracy, i tyle. %-D
  • 995 / 104 / 0
Nikle szanse. Lekarz, majac swiadomosc uzaleznienia od alkoholu, na 90% nie przepisze zadnego leku z tej grupy ze wzgledu na podatnosc na uzaleznienia.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 83 / 0
Up
No właśnie tak sądzę, a chce rolek żeby zejść z alpry
Kurwa pierdolone kolo
Odstawie i nie dotykam gaba
  • 684 / 26 / 0
Jaka jest dawka diazepamu, żebym miał problemy typu SOR, śpiączka itp? Mam bardzo wysoką tolerancję. Dziś postanowiłem zajebać benzo na maksa, od jutra zbijam tolerancję. Dziś wieczorem wziąłem 120mg diazepamu i 2mg klona. I chuj, prawie nic nie czuję. Jestem leciutko przyjebany ale normalnie mógłbym jeździć autem. Zero objawów o których piszą w przypadku przedawkowania,typu podwójne widzenie itp. Ciekawe co mi napiszecie...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1081 / 32 / 0
No i stalo sie - wypilem pol piwa 5% - faza jak normalnie po 2.
1szego dnia poszedlem spac normalnie
2 go tez
dzisiaj 3 dzien ale czuje na glowie cos a la chemiczny kac. Teraz mysle ze nie warto bylo pic tego browara jak po 3 dniach jeszcze czuje niefajne efekty. Nie jest to nic mega duzego ale denerwuje i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. alko jest przereklamowane - zwlaszcza po odstawce benzo

Mam nadzieje ze jutro mi to juz przejdzie.

pozdr
  • 3014 / 1020 / 0
07 maja 2019lufa9999 pisze:
Jaka jest dawka diazepamu, żebym miał problemy typu SOR, śpiączka itp? Mam bardzo wysoką tolerancję. Dziś postanowiłem zajebać benzo na maksa, od jutra zbijam tolerancję. Dziś wieczorem wziąłem 120mg diazepamu i 2mg klona. I chuj, prawie nic nie czuję. Jestem leciutko przyjebany ale normalnie mógłbym jeździć autem. Zero objawów o których piszą w przypadku przedawkowania,typu podwójne widzenie itp. Ciekawe co mi napiszecie...
jeśli nie jesteś fizycznie uzależniony, to żadna tolerancja u ciebie nie spadnie. tolerancja zwiększa się właśnie wtedy, gdy bierzesz lek codziennie, przez długi okres czasu. wtedy jej zbijanie ma sens, bo po jakimś czasie będzie można znowu brać leki w niskich dawkach. tak w uproszczeniu. dla mnie wydaje się to mało możliwe, aby po 160 mg diazepamu nie przedawkować, skoro żaden lek z tej grupy nie działa na ciebie tak jak trzeba, to nie ma innego wyjścia niż przestać je brać, bo to jedynie strata czasu, zdrowia i pieniędzy. możesz jeszcze spróbować inne benzodiazepiny, np. alprazolam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 684 / 26 / 0
No tak, tylko że jak zaczynałem przygodę z diazepamem to 20mg klepało jak Najman matę. Potem zacząłem nadużywać i tolerka rosła. Przez rok odstawiałem dziada, bo miałem kilka wpadek i miesiąc temu zakończyłem odstawianie. To jak to jest że na początku klepało? Może jednak jest ta tolerancja?
Pozdrawiam!
Paweł
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.