Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
136
26%

Liczba głosów: 530

ODPOWIEDZ
  • 63 / 2 / 0
[mention]UJebany[/mention] Masz na myśli, że lepiej/więcej się wtedy wchłonie? Bo w sumie by się przydało bo wydawać 40zł żeby ledwo klepało to trochę marnowanie bo za tyle mam
1szt mst 200. Tylko czasami brakuje siana na większe zamówienia, wtedy łykam kode :D.
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 530 / 141 / 0
Drink „wściekły Antoś”: do szklanki z wyekstrahowaną w małej ilości wody jedną paczką (góra dwiema, na większe ilości to by było gorsze od picia bez niczego) nalewamy trochę syropu malinowego. NIE MIESZAMY. Chlup w gardło. Frakcja kodeinowa smakuje niewiele lepiej niż zwykle, za to na koniec zostaje nam w paszczy posmak malinowego Herbapolu, a nie tabletek. Popijamy wodą i idziemy dalej. Enjoy. A jeszcze lepiej nie.
  • 8103 / 908 / 0
@Seizurre
Nie wchłonie się lepiej/więcej tylko po prostu pozbędziesz się smaku Thiocodinu czy ekstrakcji z Antidolu.
Do wzmacniania użyj antyhistamin albo benzodiazepin. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 63 / 2 / 0
[mention]UJebany[/mention]

Antyhistaminy właśnie tylko sedacje u mnie wzmaciają, a w benzo nie będę sie wpieprzał ponownie i to przy uzależnieniu od opio :D
Jak sobie przypomnę pierwsze razy z kodą to aż mi się smutno robi bo teraz potrzebuję 3x16 żeby coś poczuć, a jak biorę więcej to czuję dysforie i raz miałem napad padaczkowy po 1g. Być może następstwa ostrego ZS po tramku :)
Chyba już zawsze będę musiał morfinę i fenty brać.

Ale dobra bo to temat o smaku, a ja już o wzmacianiu napisałem :)
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 1106 / 221 / 0
Napad padaczkowy po kodzie? Pewien jesteś, może po prostu cukier spadł?
  • 8103 / 908 / 0
@hammerzeit
Ja miałem tak po 300 mg, wziąłem na pusty żołądek.Bez śniadania, poszedłem na zakupy do biedronki i w kolejce nagle mnie odcięło i zemdlałem.Obudził mnie ochroniarz polewając woda.
A żeby nie było off topu.
koda musi klepać a nie smakować, jak ktoś chce coś smacznego i do tego tripa to niech sobie zrobi pizze z łysiczkami :grzybki: albo zapiekankę.
W wieku lat piętnastu
  • 2429 / 580 / 155
@UJebany Właśnie, @hammerzeit raczej ma rację. Po opio często pojawia się tendencja do spadania cukru, zwłaszcza przy zaniedbywaniu posiłków/ szamaniu na czczo. Napad padaczkowy raczej nie jest powodowany przez kodę. Przyczyny omdlenia są inne: albo hipoglikemia (tak jak hammerzeit pisał), albo spadek ciśnienia. Po opiatach (które są depresantami) ciśnienie i tetno lubi spadać, a wtedy dużo łatwiej o omdlenie, zwłaszcza ortostatyczne (przy zmianie pozycji). Poza tym, UJebany, miałeś jakieś ślady świadczące o napadzie padaczkowym? Tj. jakieś siniaki, pogryziony język, policzki, usta? Ślady moczu? Ból głowy, gorsze samopoczucie? Po napadzie zwykle bywa któraś z tych rzeczy. A, i jeszcze ból i osłabienie mięśni.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 908 / 0
@taurinnn
U mnie to chyba nie był napad padaczkowy tylko omdlenie.Żadnych z wymienionych śladów nie miałem.Po prosto totalny blackout i obudzenie się nagle.Zjadłem później batonika i wszystko wróciło do normy - obstawiam hipoglikemie.

Mi koda zawsze jakoś nie przeszkadzała w smaku.Czy to gryzione thio czy roztwór z antka.Gryzłem te tabsy ( Thiocodin ), po pijałem ciepłą woda a później przez cale grzanie sączyłem sobie herbatkę i po pałałem papierosy. :papieros:
W wieku lat piętnastu
  • 645 / 69 / 0
Właśnie, dlatego preferuje syrop thio. I cukier i grzanie. I smak malinki mm
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2198 / 715 / 0
Smakuje jak przeżarty żołądek, trzustka, jelita i wątroba. Ogólnie słabo.
Napad padaczkowy mało prawdopodobny po kodzie, ale teoretycznie możliwy bo każde opio zmniejsza próg drgawkowy.
Z syropem radzę uważać w ciągach i dużych dawkach, cukru tam od cholery, a cukrzyca w gratisie do uzależnienia od opiatów to kiepski prezent.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.