A im dluzej tym gorzej.
No kurde kto jest w temacie chociaz troche to pozna klienta ktory naduzywa/naduzywal stimow to po prostu widać w chuj..
Osobiscie mam beke z takich powykrecanych typow i nie Chcialbym tak wygladac i zachowywac sie jak oni..
Witam.
Pewnie zrób taki temat, a jeżeli zainspirował Ciebie do tego mój post w tym temacie to się cieszę. Pozdrawiam.
27 lutego 2019blokowiska666 pisze: No takie typowe, gwałtowne ruchy naspidowanego człowieka.
Wiecie co, meta I tak jest o niebo lepsza od rc. Tu pisze, ze żeby sobie uszkodzic mózg trzeba sobie na to zapracować miesiącami... A jak miałem alfa-pihp I waliłem JEDNĄ kreske albo paliłem co tydzień, to za ktorymś bodajze trzecim razem z kolei czułem jak coś mi się dzieje w głowie na fazie, a po zjezdzie nie czułem się tak samo. Odczuwanie przyjemnosci było delikatnie lecz zauwazalnie zmniejszone długotrwale
A ta zwala to cie nie zniechecila? XDD
I po ciagu zwala to juz wgl nie pytam
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata