Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
A ja chciałem w ogóle założyć wątek, żeby ktoś wpisywał dobre i złe strony różnych dragów i używek. Chyba założę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 10 / 0
Jak ktos wali jakikolwiek stim w ciagach dluzej niz powiedzmy dwa lata to juz ma te kocie ruchy.
A im dluzej tym gorzej.
No kurde kto jest w temacie chociaz troche to pozna klienta ktory naduzywa/naduzywal stimow to po prostu widać w chuj..
Osobiscie mam beke z takich powykrecanych typow i nie Chcialbym tak wygladac i zachowywac sie jak oni..
  • 948 / 278 / 2
Co to są te kocie ruchy? Może masz jakiś filmik poglądowy?
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 519 / 0
No takie typowe, gwałtowne ruchy naspidowanego człowieka.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 46 / 11 / 0
@VERBALHOLOGRAM
Witam.
Pewnie zrób taki temat, a jeżeli zainspirował Ciebie do tego mój post w tym temacie to się cieszę. Pozdrawiam.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

:papieros: :wino: :psycho: :ojeju: :ręka:
  • 1610 / 55 / 0
27 lutego 2019blokowiska666 pisze:
No takie typowe, gwałtowne ruchy naspidowanego człowieka.
Nawet nie naspidowanego, tylko widać, że bierze

Wiecie co, meta I tak jest o niebo lepsza od rc. Tu pisze, ze żeby sobie uszkodzic mózg trzeba sobie na to zapracować miesiącami... A jak miałem alfa-pihp I waliłem JEDNĄ kreske albo paliłem co tydzień, to za ktorymś bodajze trzecim razem z kolei czułem jak coś mi się dzieje w głowie na fazie, a po zjezdzie nie czułem się tak samo. Odczuwanie przyjemnosci było delikatnie lecz zauwazalnie zmniejszone długotrwale
  • 6 / 2 / 0
Kryształ ... kiedyś strasznie się bałem też to wziąć , po 1 razie jak mnie zwała łapala to myślałem że umieram, był okres gdzie walczyło się tylko o więcej więcej żeby latać, Ale ten narkotyk zmienia ludzi , po pewnym czasie się nudzi , po 10 dniach ciągu i Zażyciu kolejnej dawki nic już nie czuć, warto robić sobie przerwy albo nabrać do tego dystansu , wszystko zależy od człowieka i jego psychiki czy poradzi sobie z meth , To nie jest zabawka dla dzieci bo jak się do tego podejdzie bez głowy to się w tym idzie utopić. :kreska:
  • 1610 / 55 / 0
Widać ze ty to zrobiłes. Wtf. Czy ludzie już nie mysla? To bylo idiotyczne

A ta zwala to cie nie zniechecila? XDD
I po ciagu zwala to juz wgl nie pytam
  • 608 / 57 / 0
To co mówią o meth to prawda a nie demonizowanie XD Człowieku po jednym razie człowiek wygląda jak trup i jest wypłukany ze wszystkiego. Do tego nie czuje bólu i dopiero po tripie widzi jakie kuku sobie zrobił.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
No nw. Może widziales efekty dopalaczy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".