A im dluzej tym gorzej.
No kurde kto jest w temacie chociaz troche to pozna klienta ktory naduzywa/naduzywal stimow to po prostu widać w chuj..
Osobiscie mam beke z takich powykrecanych typow i nie Chcialbym tak wygladac i zachowywac sie jak oni..
Witam.
Pewnie zrób taki temat, a jeżeli zainspirował Ciebie do tego mój post w tym temacie to się cieszę. Pozdrawiam.
27 lutego 2019blokowiska666 pisze: No takie typowe, gwałtowne ruchy naspidowanego człowieka.
Wiecie co, meta I tak jest o niebo lepsza od rc. Tu pisze, ze żeby sobie uszkodzic mózg trzeba sobie na to zapracować miesiącami... A jak miałem alfa-pihp I waliłem JEDNĄ kreske albo paliłem co tydzień, to za ktorymś bodajze trzecim razem z kolei czułem jak coś mi się dzieje w głowie na fazie, a po zjezdzie nie czułem się tak samo. Odczuwanie przyjemnosci było delikatnie lecz zauwazalnie zmniejszone długotrwale
A ta zwala to cie nie zniechecila? XDD
I po ciagu zwala to juz wgl nie pytam
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.