Obecnie oprócz weneli mam alprazolam 0,25mg, tylko nie chciałbym cały czas się nim wspierać. Mam nadzieję że ta nerwówka na weneli to nie jej docelowe działanie.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Mozesz miec straszne uboki jak zaczniesz odrazu od 150mg.
A nie mozesz poczekac na to co medyk przepisze?
Post scriptum: branie jakichkolwiek subs. psychoaktywnych rekreacyjnie przy kuracji antydepami to poroniony pomysł. A sertra ma interakcje z DHC.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
21 marca 2019Pan Cietrzew 69 pisze: Jeśli już używałeś wenli i było źle to warto spróbować sertry zwłaszcza w dawkach, w których jest DRI.
Nie było źle ale samopoczucie było niestabilne. Raz czułem się dobrze, a za godzinę źle. Takie szaleństwo trochę. Ale było i tak znacznie lepiej niż na escitalopramie, na którym wegetowałem. A sertralina jest bardziej selektywna to znaczy, że w działaniu bliżej jej do escitalopramu niż do wenli?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.