15 marca 2019ZX pisze: MrMagnificus zmarł 01-03-2019. Wielokrotnie wspominał, że wkrótce umrze i że chce się zabić. Mial 34 lata.
Także kilkukrotnie z nim rozmawiałem o śmierci (tzn on opisywał swoje przemyślenia, a ja raczej słuchałem), pewnego razu zakończył temat i urwał kontakt. RIP
Natomiast ja z nim gadałem kilka razy i raz powiedział, że wybiera sie do piekła a tydzień przed śmiercią mowił, że idzie się zabić i wtedy go podobno odratowali na sorze.
Na czacie był bardzo depresyjny, mówił o śmierci i że sam jest nieporozumieniem i raczej był smutny.
Nie było kontaktu z jego rodziną tak więc nie ma więcej szczegółów, żył w samotnie i nie miał wielu znajomych więc trudno jest się czegoś więcej dowiedzieć.
Szkoda niech spoczywa w pokoju.
Pomagał w dziale prawo.
Klątwa działa...
Ku pamięci salwa honorowa.
Też chce moda.
Magell to musiał mieć dużo rzeczy na sumieniu.
Pisze, że jest jego córką i tata miał zator.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.