Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
No ja sobie przeczytałem czat jartexxx z tamtego dnia i wspominal następujące używki:
[*]piksy beżowe czaszki niby na 220 mg mefa
[*] 3 sztuki palenia które wypalił przez noc
[*] pytał się, czy te 220 mg mefa zrobi po 4 mg alpry
[*] w ten dzień był jeszcze na ssri ale miał przestać brać
[*] pytał się czy selegiline można mieszać z SSRI
[*] przesłał zdjęcie jakiejś amfy ale szybko skasował
[*] wziął 150 mg kody
[*] na końcu stwierdził, że zarzuci tramadol i kontakt się urwał

Autopsja by wykazała ok. 7 środków w jego organizmie (nie liczę sele bo się tylko pytał).
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2019 przez ZX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1008 / 204 / 2
To ja już na zaś wpisze tego Pana, bo sam się o to prosił i jest idealnym podsumowaniem dyskusji z poprzedniej strony:
26 lutego 2019rockens pisze:
Nie chodzi mi o psychodeliczne jebnięcie, tylko odczucie całkowitego luzu. Don't worry boys, posty o tym, żeby uważać na dawkę to może w temacie z fentem, a nie alprą, dzięki za rady, ale sobie poradzę, w razie czego gdy się nie odezwę to wpisujcie mój nick w temat ze zgonami
(cytat z tematu o alprazolamie)
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5789 / 1186 / 43
Czy Denat przeżył >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 155 / 37 / 0
26 lutego 2019ZX pisze:
[*] przesłał zdjęcie jakiejś amfy ale szybko skasował
Zdjęcie które skasował pokazywało amf oczyszczoną acetonem.Pozdro [*] :alergia: :niewiem:
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 63 / 0
26 lutego 2019eth0 pisze:
To ja już na zaś wpisze tego Pana, bo sam się o to prosił i jest idealnym podsumowaniem dyskusji z poprzedniej strony:
26 lutego 2019rockens pisze:
Nie chodzi mi o psychodeliczne jebnięcie, tylko odczucie całkowitego luzu. Don't worry boys, posty o tym, żeby uważać na dawkę to może w temacie z fentem, a nie alprą, dzięki za rady, ale sobie poradzę, w razie czego gdy się nie odezwę to wpisujcie mój nick w temat ze zgonami
(cytat z tematu o alprazolamie)
Dzięki, ale przeżyłem, poszedłem spać o 4 w nocy i wstałem o 16, pan ciemności jeszcze mnie na drugi koniec nie zabiera
?
  • 1931 / 317 / 0
10 lutego 2019eth0 pisze:
Wiem, że paulocoelho miał niepochlebną opinię na forum, ale szkoda go, kiedyś często z nim rozmawiałem na czacie. Z tego co wiem to brał też mocniejsze opio.
a mi go kurwa nie szkoda po tym co odjebał, dałem mu na przechowanie mój odjechany rower (za kase). A ten skurwiel sprzedał go w lombardzie dla równowartości kilku (!) paczek thiocodinu. Dałem mu szanse, miał mi wpłacić pierwszą ratę i akurat przed tym "zmarł". Prędzej usunął się z forum, bo nie było mu po drodze spłacać 1100 zł - jednocześnie tonąc w rzece gówna (dużo szajsu go spotkało - o ile to prawda, może tylko branie na litość) i od groma długów.

Tabele truposzy zaktualizuje (postaram się) dzisiejszego wieczoru. Sam bym na nią trafił w lutym, ale dosłownie cudem mnie odratowano. Ale, może jeszcze na nią trafię w tym lub następnym roku, lecz już z zupełnie innych przyczyn (nie związanych z dragami).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Wszystko ma swoja cene. Nawet pogrzeb
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 530 / 141 / 0
Sorry za offtop, ale... nie zrozumiem, dlaczego ludzie pożyczają pieniądze znajomym którzy są wjebani. Wiadomo, że wjebany na 90% przećpa. To nie zmienia moralnej oceny oszusta, ale sprawia, że pożyczanie pieniędzy wjebanym ludziom jest zwyczajnie głupie.
Co cię skłoniło, żeby mu jednak pożyczyć? Co ten koleś w sobie miał, że mu zaufałeś?
  • 1916 / 335 / 2
Nie zawsze wygląda to tak, że komuś wjebanemu się pożycza kasę, mi niejeden z tego forum wisi kasę bo coś obiecał a potem albo znikał, albo kręcił i potem znikał. Niech nikogo nie zmyli duża ilość postów, staż na forum etc, takie coś nigdy nie zagwarantuje 100 % pewności co do danej osoby. Kasa to tylko ekwiwalent.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 366 / 0
MrMagnificus zmarł 01-03-2019. Wielokrotnie wspominał, że wkrótce umrze i że chce się zabić. Mial 34 lata.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.