Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 608 / 59 / 0
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak jest różnica w bani pomiędzy NEP'EM (tymi dobrymi sortami) a pervolem. Interesuje mnie tylko sniff, także jeśli chodzi o mete to koncentrujmy się na puszku. Nep najmocniejszy z jakim mieliscie do czynienia.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
Po Nepie to nawet zjazdu chyba nie ma
  • 608 / 59 / 0
To kwestia toksyczności, amfetaminy w tej dziedzinie wygrywają wszystko. Ketony są faktycznie mniej toksyczne oraz mniej neurotoksyczne. Ale mnie osobiscie feta nie robi, za to nep porównywalnie do mety, z wyjątkiem, że jazde jak po mecie mam dopiero jak przesadzę z dawką. Natomiast przy czekoladzie występuje już po kresce
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
Wtf... Dziwny jesteś xd
Bk są mniej szkodliwe?
Daj sobie spokój wolałbym mete walić całe życie niż jakikolwiek bk
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata