Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 608 / 59 / 0
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak jest różnica w bani pomiędzy NEP'EM (tymi dobrymi sortami) a pervolem. Interesuje mnie tylko sniff, także jeśli chodzi o mete to koncentrujmy się na puszku. Nep najmocniejszy z jakim mieliscie do czynienia.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
Po Nepie to nawet zjazdu chyba nie ma
  • 608 / 59 / 0
To kwestia toksyczności, amfetaminy w tej dziedzinie wygrywają wszystko. Ketony są faktycznie mniej toksyczne oraz mniej neurotoksyczne. Ale mnie osobiscie feta nie robi, za to nep porównywalnie do mety, z wyjątkiem, że jazde jak po mecie mam dopiero jak przesadzę z dawką. Natomiast przy czekoladzie występuje już po kresce
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
Wtf... Dziwny jesteś xd
Bk są mniej szkodliwe?
Daj sobie spokój wolałbym mete walić całe życie niż jakikolwiek bk
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata