po świętach wybieram się do Świecia na detoks od opio. Powiedzcie mi – jak tam wygląda sytuacja z telefonem (swoim), słuchawkami, ładowarką, powerbankiem, internetem i tym podobnymi rzeczami?
Jest tam jakieś miejsce do spacerowania na świeżym powietrzu? Wypuszczają z zamknięcia?
No i najważniejsze – jak wygląda obstawa lekowa?
Ostatnie opinie w wątku są z 2017, fajnie by było poznać jakieś nowsze informacje :-)
Tragedia, po ciągu PST, 900mg kody i 500mg DXM dziennie przez 3 lata dali mi tylko rolki.
Towarzystwo fajne, pielęgniarki mile, za to jak widać lekarze tragiczni. Jestem tu jeden dzień i za chwilę wychodzę na żądanie, detox bez substytutu mogę sam w domu zrobić, mam możliwość nawet prosic kogos żeby mnie tam zamknal na kilka dni, na to samo wyjdzie. Nie ogarniam jak mogli mi dac tylko relanium. Mowilem, że czuje się chujowo, to powiedzieli tylko że dobrze wyglądam.
Aaaa i jeszcze duży plus - można mieć telefon
Może w końcu zapalę helupe tam xd
Ja przy rejestracji ogółem kolesia oszukałem, że jestem wjebany w morfinę po to aby zażywać jakieś inne opio xd :D może buprę czy coś innego.
I może jak się uda to sobie jeszcze do chaty trochę opio przetransportuje.
@awonor
No i zamoczysz na pewno na tym detoksie : D
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.