Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
08 lutego 2018neckjeh pisze: w ogóle to właśnie, jak u was jest, problem jest z wejściem w sen czy jego utrzymaniem tj. wybudzacie się w nocy? bo to są dwa różne typy bezsenności
20 grudnia 2018Jamedris pisze: @butyrfent ciekawe, u mnie również często występuje po mixie opio z benzo, co wykorzystuję w celach... nauki. ;-) I robienia zaległych projektów po nocach, poważnie. Rzeczy stworzone na morfinie nie są takim bełkotem, jak np. koksowe monologi, więc wychodzi to okej, plus nawet klonazepam działa na mnie paradoksalnie-pobudzająco. Zastanawiam się tylko, czy w Twoim przypadku dołożenie antyhistamin 'starszej' generacji, tej z efektami 'ubocznymi' jakże przez nas pożądanymi, sedacją, nie rozwiąże 'problemu'... Albo nawet zwykłej antyhistaminy, skoro to hista jest wg. Ciebie problemem. Po przepłuczkach również nie spałam całą noc, kilka lat temu jak były naprawdę kozackie, było to normą. Wtedy odczuwałam takie bardziej norkodeinowe działanie, a po paru h dopiero był 'zwis' i noddy. A zarówno przepłuczki, jak i kodeinę, dihydrokodeinę, czy morfinę, metabolizuję naprawdę szybko. buprę też, toteż widełki czasowe są u mnie specyficzne + biorę pod uwagę rozwój tolerancji.
Co może pomóc na to?
Pregabalina, antyhistaminy?
Po innych opio których próbowałem nie mam tego problemu
Paradoksalnie, to 2-3 godziny po zażyciu metylofenidatu czy 3-5 godzin po zażyciu lisdexamfetaminy zdarza mi sie czuć senność taką że smacznie zasypiam, a to są jednak prawdziwe stymulanty
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.