Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Nie każdy tylko jest chętny nią się dzielić , bo ja np. podczas tripa stwierdziłem że nikomu nie dam zapalić po tym jak faza była tak kosmiczna że bałem się co się stanie z psychiką następnego triponauty.
Dałbym to komuś, kto chce zwiedzić inny wymiar.
Tylko dla wybranych, nie dam tego jakiemuś lamusowi.
Ja nie jestem na to gotowy, może nigdy nie będę. Szkoda żeby to leżało w szafce.
london5 pisze:Kurwa mam tego fiolkę, nie lubię palić szałwi.
Dałbym to komuś, kto chce zwiedzić inny wymiar.
Tylko dla wybranych, nie dam tego jakiemuś lamusowi.
Ja nie jestem na to gotowy, może nigdy nie będę. Szkoda żeby to leżało w szafce.
I tak źle to palę, ale moc jest kozacka. Szałwia to już wyższa liga dysocjacji.
I pomyśleć, że jakieś 10 lat temu była na półkach obok dopalaczy w stacjonarkach.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.