Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
Z Czech za Polską tęsknię..
chciałbym sobie pierdolnąć benzy na pierwszy raz, mam pytanie ile? żeby coś poczuć ale żeby sobie przypału nie narobić (starzy w domu) i żeby paranoi nie dostać biorąc za dużo, no ale jednocześnie żeby coś tam było jednak...
23 lata, 78 kg
pozdro:)
EDIT: tak czytam kolejne TR po benzie i 95% osób widzi pająki, robale... co za cholera czemu kurwa nie kwiaty, kotki, pieski...
Po dzisiejszym robię przerwę
Ja najwięcej wziałem 3 a dzień wcześniej 2. Ale i tak było nieźle.
2 + paczka aco + poło zieleni na 3 czasem.
Ostatnio szamałem w poprzedniego sylwestra z dexem i alko oczywiście ale tak sie chujowo czułem że mnie odstraszyło na długo. Ale dzisiaj chyba zarzuce, jeszcze nie wiem ile tylko.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.