Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
Z Czech za Polską tęsknię..
chciałbym sobie pierdolnąć benzy na pierwszy raz, mam pytanie ile? żeby coś poczuć ale żeby sobie przypału nie narobić (starzy w domu) i żeby paranoi nie dostać biorąc za dużo, no ale jednocześnie żeby coś tam było jednak...
23 lata, 78 kg
pozdro:)
EDIT: tak czytam kolejne TR po benzie i 95% osób widzi pająki, robale... co za cholera czemu kurwa nie kwiaty, kotki, pieski...
Po dzisiejszym robię przerwę
Ja najwięcej wziałem 3 a dzień wcześniej 2. Ale i tak było nieźle.
2 + paczka aco + poło zieleni na 3 czasem.
Ostatnio szamałem w poprzedniego sylwestra z dexem i alko oczywiście ale tak sie chujowo czułem że mnie odstraszyło na długo. Ale dzisiaj chyba zarzuce, jeszcze nie wiem ile tylko.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.