Kondensator pisze:...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Źle się wyraziłem kola według mnie opóźnia robienie się wrzodów taką mam teorię względem mojego organizmu a czemu tak uważam ?
Zrobiłem niby eksperyment jednego dnia thio popite wodą drugiego colą na następny dzień żołądek mniej dokuczał ale to tylko moja teoria wyssana z dupy i dobrze że mnie ktoś poprawił bo jeszcze by se ktoś to wziął do serca i myślał że cola uchroni od wrzodów xD
Sam żałuję że nie robiłem ekstrakcji i nie słuchałem bardziej doświadczonych tak więc niech nowi się uczą żeby trzymać się z dala od sulfogówna :old:
Przypominam, że temat to Ekstrakcja kodeiny z Antidolu, do dyskusji nad szkodliwością zażywania thiocodinu istnieje osobny temat - jj
Raz tylko pytałem o Antidol ale akurat nie było.
Tym niemniej zamierzam spróbować na dniach i podzielić się doświadczeniem :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Co do tematu to zdarzyło mi się z głupiej ciekawości (nie byłem na ciśnieniu czy skręcie, brałem w tamtym okresie rzadko) łyknąć Antka bez ekstrakcji i zapić thio. Chciałem chyba się przekonać czy rzeczywiście coś się stanie. Pewnie się stało, ale gołym okiem tego nie zauważyłem, wątroba o sobie nie daje znać, badania ok. Nie polecam takich testów, mimo że w skali forum jedna paka bez ekstrakcji to jeszcze przedszkole.
The dream is gone
https://zapodaj.net/images/c7f6d22ee1a45.jpg
Dodam jeszcze że te 3 paczki miały iść na dwie osoby.
28 marca 2016Kondensator pisze: Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
żeby nie offtopować :
Zrobiłem w życiu tylko raz ekstracje, wyszło spoko, paracetamolu napewno za dużo nie było bo wątroba nie bolała(a np. po 3+g w Tramalu retard bolała), ale to nie dla mnie, jestem zbyt niecierpliwy na to, pozatym coś słabiej klepało, może za mało filtr wycisnąłem, nie wiem :) w każdym razie zostaje przy Thio jak wylecze żołądek :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.