Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2010 / 497 / 0
tur3k pisze:
Do rzeczy:
1) paracetamol po rozpuszczeniu się w wodzie jest przezroczysty, wrzućcie sobie musującego tabsa Efferalgan do wody i odczekajcie aż się wszystko wymusuje. Jeśli jeszcze nie zgadliście - białego koloru tam nie uświadczycie, za to gorzki smak jak najbardziej. Mleczny kolor po extrakcji Antoniego pochodzi od wypełniaczy/stabilizatorów i całego innego szajsu, który opio-ćpunowi jest potrzebny jak peak po bieluniu w drodze do apteki
Nierozpuszczony paracetamol tworzy w wodzie zawiesinę, co nadaje biały kolor.
  • 2881 / 302 / 0
Tak, potwierdzone nie raz gdy mi się niechcący delikatnie chusteczki przedarły :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2952 / 249 / 0
KapitanAizen pisze:
Nierozpuszczony paracetamol tworzy w wodzie zawiesinę, co nadaje biały kolor.
Jak rozpuścisz 1g w pięciu centach wody, nie pięciuset.

Ten temat to jak jebana Moda na Sukces - nevereding story ;]
  • 55 / 3 / 0
Ile można mówić o tym samym w kółko?? Przez 76 stron??

Dżizasss. Paracetamol nie jest po rozpuszczeniu przezroczysty, zależy w jakiej jest postaci, a to zależy od producenta.
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 6 / 0
Pie*dolona kodeku*wina nie dosc ze wyrzuciłem na nia 20 zł za 2 je*ane paczki to przy ekstrakcji z lejka z butelki,przez 30 minut skapało moze z 20 ml potem parag*wno sie zakorkowało i pogmeralem patyczkiem i filter sie przerwał,i tak ku*wa jeszcze 3 razy i w koncu wylalem to scierwo wbijam chuya w ten syf :motz: :motz: :motz: :motz: :motz:
:zzz:
  • 559 / 40 / 0
@up: Dlatego polecam przejść z Antka na Thiocodin, jak chcesz brać kodeinę. Nie dość, że taniej wychodzi, to jeszcze jest mniej chodzenia (opcja dwupaków) i nie trzeba się pieprzyć z ekstrakcją. Aktualnie, według mnie, to się nie opłaca Antidolu nawet kupować.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
Postanowiłem zobrazować jak powinien prawidłowo wyglądać roztwór z ekstrakcji żeby raz na zawsze rozwiać wszelkie wątpliwości.
http://www.tinypic.pl/kk3bbxoc67m8
  • 15 / 6 / 0
Hmm no dobrze ale to dla mnie jak porównanie Finlandii do krajowej czy parkowej,sry ale wolę sie już pomeczyc niż zdychac z bólu brzucha i rzygac dalej niż widze :kotz:
:zzz:
  • 3901 / 563 / 0
Fragment pisze:
Pie*dolona kodeku*wina nie dosc ze wyrzuciłem na nia 20 zł za 2 je*ane paczki to przy ekstrakcji z lejka z butelki,przez 30 minut skapało moze z 20 ml potem parag*wno sie zakorkowało i pogmeralem patyczkiem i filter sie przerwał,i tak ku*wa jeszcze 3 razy i w koncu wylalem to scierwo wbijam chuya w ten syf :motz: :motz: :motz: :motz: :motz:
przerwany filtr to jeszcze nic straconego. jak jestes takim debilem to lepiej w ogole sie za to nie zabieraj
  • 2881 / 302 / 0
Kondensator pisze:
Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
Postanowiłem zobrazować jak powinien prawidłowo wyglądać roztwór z ekstrakcji żeby raz na zawsze rozwiać wszelkie wątpliwości.
http://www.tinypic.pl/kk3bbxoc67m8
uwierz że kola chuja daję w sprawie wrzodów, zacznij wpierdalać sulfogówno codziennie przez lata to pogadamy

dla mnie pan Antonii wygrywa, wreszcie zrozumialem o co chodziło tym wszystkim starym ćpakom
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.