Kondensator pisze:...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Źle się wyraziłem kola według mnie opóźnia robienie się wrzodów taką mam teorię względem mojego organizmu a czemu tak uważam ?
Zrobiłem niby eksperyment jednego dnia thio popite wodą drugiego colą na następny dzień żołądek mniej dokuczał ale to tylko moja teoria wyssana z dupy i dobrze że mnie ktoś poprawił bo jeszcze by se ktoś to wziął do serca i myślał że cola uchroni od wrzodów xD
Sam żałuję że nie robiłem ekstrakcji i nie słuchałem bardziej doświadczonych tak więc niech nowi się uczą żeby trzymać się z dala od sulfogówna :old:
Przypominam, że temat to Ekstrakcja kodeiny z Antidolu, do dyskusji nad szkodliwością zażywania thiocodinu istnieje osobny temat - jj
Raz tylko pytałem o Antidol ale akurat nie było.
Tym niemniej zamierzam spróbować na dniach i podzielić się doświadczeniem :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Co do tematu to zdarzyło mi się z głupiej ciekawości (nie byłem na ciśnieniu czy skręcie, brałem w tamtym okresie rzadko) łyknąć Antka bez ekstrakcji i zapić thio. Chciałem chyba się przekonać czy rzeczywiście coś się stanie. Pewnie się stało, ale gołym okiem tego nie zauważyłem, wątroba o sobie nie daje znać, badania ok. Nie polecam takich testów, mimo że w skali forum jedna paka bez ekstrakcji to jeszcze przedszkole.
The dream is gone
https://zapodaj.net/images/c7f6d22ee1a45.jpg
Dodam jeszcze że te 3 paczki miały iść na dwie osoby.
28 marca 2016Kondensator pisze: Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
żeby nie offtopować :
Zrobiłem w życiu tylko raz ekstracje, wyszło spoko, paracetamolu napewno za dużo nie było bo wątroba nie bolała(a np. po 3+g w Tramalu retard bolała), ale to nie dla mnie, jestem zbyt niecierpliwy na to, pozatym coś słabiej klepało, może za mało filtr wycisnąłem, nie wiem :) w każdym razie zostaje przy Thio jak wylecze żołądek :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.