Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
podpinam się pod powyższe: mieszanie thiocodinu z colą nie chroni żołądka przed działaniem sulfogwajakolu, fakt, że póki co nie czujesz negatywnych efektów nic nie znaczy
Kondensator pisze:
...
czas po jakim dana osoba zaczyna ww. odczuwać zależy od indywidualnych predyspozycji (ja np. po kilkumiesięcznej przerwie od thio mogę się pobawić przez tydzień-dwa, następnie wraca ból utrzymujący się nawet do trzech dni), niemniej jednak szkodliwość sulfogwajakolu nie podlega dyskusji, a cola go nie neutralizuje
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 12 / / 0
Wpierdalam od 2 lat codziennie głównie thio bo jestem leniwym chujem ale nie mam zamiaru się spierać o długość stażu z daną substancją.
Źle się wyraziłem kola według mnie opóźnia robienie się wrzodów taką mam teorię względem mojego organizmu a czemu tak uważam ?
Zrobiłem niby eksperyment jednego dnia thio popite wodą drugiego colą na następny dzień żołądek mniej dokuczał ale to tylko moja teoria wyssana z dupy i dobrze że mnie ktoś poprawił bo jeszcze by se ktoś to wziął do serca i myślał że cola uchroni od wrzodów xD
Sam żałuję że nie robiłem ekstrakcji i nie słuchałem bardziej doświadczonych tak więc niech nowi się uczą żeby trzymać się z dala od sulfogówna :old:

Przypominam, że temat to Ekstrakcja kodeiny z Antidolu, do dyskusji nad szkodliwością zażywania thiocodinu istnieje osobny temat - jj
  • 191 / 7 / 0
Swego czasu raczyłem się omeprazolem - rano w dzień spodziewanego kodzenia z thioco. Wszystkie żołądkowe problemy znikały. Nie wiem na ile może osłabić komuś fazę, mi to robiło nieznacznie. Dopiero wypicie antka dało gwarancję na brak palącego bólu w brzuchu:) Zły temat ale i tak ćpający thioco znajdą, w każdym razie "polecam" antka
  • 423 / 12 / 0
Panowie przypomniała mi się sytuacja z przed ponad roku temu.Brałem po 6-8 pak thio i bylo git, i nagle zachcialo mi sie sprobowac antka jakis 5-6 raz w zyiu i robil mi ekstrakcje koleś któy robił to od kilku miesiecy, i jego klepnelo a mnie nie, na domiar zlego kolejnego dnia rpzyjalem jeszcze wieksza dawke z Antka, to bylo chyba 9 paczek, i NIC NIE POROBIŁO ! Jest jakieś inne wyjasnienie niz to ze po prostu jakimś cudem kumpel dwa razy zjebal ekstrakcje ? Do teraz tego nie rozumiem, mimo ze cpam kode od tamtego czasu praktycznie caly czas.
  • 12824 / 2496 / 0
Być może dostałeś wodę (bez kodeiny) : )
  • 174 / 12 / 0
Nigdy nie robiłem ekstrakcji, bo nie chciało mi się z tym jebać .
Raz tylko pytałem o Antidol ale akurat nie było.
Tym niemniej zamierzam spróbować na dniach i podzielić się doświadczeniem :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 3406 / 535 / 0
Ja też jak kiedykolwiek jeszcze przykodze to z antka, jeżeli jest u mnie dostępny. Co mi suflo zrył żołądek przechodzi ludzkie wymiary, wątpię żeby było to coś innego/zatrucie czymś innym...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1016 / 97 / 0
@up, polecam syrop z prawoślazem, kefiry i jogurty które zawierają bakterie pomagające w odbudowie i ogólnie usprawniają działanie flaków. Tylko szukaj takich które naprawdę sporo tego mają a nie tylko kolorowe napisy "Fit", "Zdrowe" a w środku tylko cukier i jakieś śmieci dodające smaku czy kolorków. Ja nie miałem aż takiego dramatu ale to rozwiązanie pomogło po kilkudziesięciu dniach (oczywiście w tym czasie zero kody). Warto też zapytać lekarza o ewentualne leki, suplementy.

Co do tematu to zdarzyło mi się z głupiej ciekawości (nie byłem na ciśnieniu czy skręcie, brałem w tamtym okresie rzadko) łyknąć Antka bez ekstrakcji i zapić thio. Chciałem chyba się przekonać czy rzeczywiście coś się stanie. Pewnie się stało, ale gołym okiem tego nie zauważyłem, wątroba o sobie nie daje znać, badania ok. Nie polecam takich testów, mimo że w skali forum jedna paka bez ekstrakcji to jeszcze przedszkole.
The child is grown
The dream is gone
  • 1 / / 0
Witam, mam do was małe pytanko otóż skusilem się po wielu opowieściach spróbować kody, więc zakupiłem 3 opak. Antidolu i zabrałem się za ekstrakcję i właśnie tego płynu wyszło mi bardzo mało i mam takie pytanie czy to jest odpowiednia ilość po ekstrakcji czy ja coś zjebałem w trakcie? Tu macie zdj:
https://zapodaj.net/images/c7f6d22ee1a45.jpg
Dodam jeszcze że te 3 paczki miały iść na dwie osoby.
  • 167 / 14 / 0
28 marca 2016Kondensator pisze:
Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
No słuchaj musze Cię rozczarować, żadna cola Cie od wrzodów nie uchroni, czy zwykła czy zero. Masz tutaj żywy przypadek w postaci mojej osoby :)

żeby nie offtopować :
Zrobiłem w życiu tylko raz ekstracje, wyszło spoko, paracetamolu napewno za dużo nie było bo wątroba nie bolała(a np. po 3+g w Tramalu retard bolała), ale to nie dla mnie, jestem zbyt niecierpliwy na to, pozatym coś słabiej klepało, może za mało filtr wycisnąłem, nie wiem :) w każdym razie zostaje przy Thio jak wylecze żołądek :)
Uwaga! Użytkownik januszpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.