10 czerwca 2018Demis pisze: Tak na pożegnanie ćpania. Szkoda, że nie siekło...
Znowu mi się film urwał. Obudziłem się o 2. Nawet się nie umyłem, ani nic nie zjadłem. Tylko niedopite piwo obok mnie stoi. Mam dość.
I jeszcze jedno, "nigdy nie wezmę" w przypadku opio to oksymoron. Niestety. Ale wytrzymaj jak najdłużej.
Widocznie niektórzy już taki charakter mają. Nie mają własnego życia to wpierdalają się w czyjeś.
Tyle lat tam kupowałem i problemu nie było.
Ale widać, że to stara nie wyruchana panna jest
Ale i tak rzucam, więc się niech podnieca, że to pewnie dzięki jej zaangażowaniu.
Ciekawe co za instytucją mnie straszyła :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Źle mi, boli mnie brzuch, głowa i chce mi się wymiotować :( Jeszcze te upały...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.