Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1931 / 318 / 0
zajebiście idzie Ci te pożegnanie ćpania i ogólnie jego rzucanie, począwszy od tego jak postanowiłeś się podzielić z nami o tej wesołej nowinie naćpałeś się co najmniej dwa razy... :)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
10 czerwca 2018Demis pisze:
Tak na pożegnanie ćpania. Szkoda, że nie siekło...
jutro poprawisz %-D
  • 1951 / 197 / 0
@sidik, nie poprawię ani dzisiaj, ani jutro, ani nigdy.

Znowu mi się film urwał. Obudziłem się o 2. Nawet się nie umyłem, ani nic nie zjadłem. Tylko niedopite piwo obok mnie stoi. Mam dość.
Take DXM and Be Happy
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Demis[/mention], jeszcze rozumiem że w aptece jakaś farmaceutka może nie sprzedać - ale informować cały personel i aptekę obok :-D to masakra. Nie narobiłeś jakieś siary? Może coś przy klientach mówiłeś? Albo młodo wyglądasz i im szkoda że ktoś się zwraczy w młodym wieku. No tak czy inaczej to może tylko pomóc w odstawce. I pamiętaj, lepiej robić niż mówić - ja wiem że na forum ma się tendencje do pisania tego i owego, szczególnie na fazie - ale najpierw odstaw, a potem się pochwal. Gadać to każdy potrafi ;-) trzymaj się na gilu.

I jeszcze jedno, "nigdy nie wezmę" w przypadku opio to oksymoron. Niestety. Ale wytrzymaj jak najdłużej.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 197 / 0
@guccilui, po prostu tam jedna wiedźma pracuję, co myśli, że cały świat zbawi nie sprzedając kodeiny. Już nie raz się do mnie dopierdoliła jak kupowałem.

Widocznie niektórzy już taki charakter mają. Nie mają własnego życia to wpierdalają się w czyjeś.
Tyle lat tam kupowałem i problemu nie było.

Ale widać, że to stara nie wyruchana panna jest %-D Tak skwaszonej mordy to nawet ćpun na skręcie nie ma.

Ale i tak rzucam, więc się niech podnieca, że to pewnie dzięki jej zaangażowaniu.

Ciekawe co za instytucją mnie straszyła :D
Take DXM and Be Happy
  • 1106 / 221 / 0
Szczerze to nie powstrzymałbym się od dopytania, co to za instytucja, oraz od równoczesnego wybuchnięcia smiechem.
  • 1951 / 197 / 0
2 dzień bez kody! :D
Take DXM and Be Happy
  • 377 / 42 / 0
2 dzień stracony XD
  • 8103 / 912 / 0
11 czerwca 2018Demis pisze:
2 dzień bez kody! :D
Poeczkaj, az bedziesz mogl sie chwalic.Kiedy dni bez kody dojda do 200 dni :gun:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1951 / 197 / 0
Za 200 dni to nie wiadomo czy żyć jeszcze będę. Cieszę się chwilą :D

Źle mi, boli mnie brzuch, głowa i chce mi się wymiotować :( Jeszcze te upały...
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2018 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.