Chyba, że masz na myśli w ogóle zabieg iv. To tutaj się wypowiadać nie będę. ;) Bo mi się nie chce. A zachęcać ani zniechęcać nie będę.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Dziś przez cały dzień poranek 900mg Tramalu 6mg klona 2mg alpry 200kwety akineton 6mg taki sam zestaw szedł w południe ok 13 godziny
Teraz sobie 480mg kody dorzucilem nic nie klepiea dalej czuję tylko silną sedacjje
Wchodzę i jak zawsze o większą paczkę thio proszę.
Farmaceutka mi na to odpowiada, że nie ma opcji i mi nie sprzeda. Dodała też, że cały personel tej apteki wie o tym. Dodała też, że w ich drugiej aptece także cały personel ma zakaz sprzedawania mi kodeiny. I, że jak jeszcze raz się pojawię, to zgłosi sprawę do "odpowiedniej instytucji" :nuts:
No to jest kurwa jakiś dramat. Dwie najbliższe i najtańsze apteki w mieście, a ja na jakąś czarną listę trafiłem :'(
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Ma być obrót/zysk przeciesz ;p
07 czerwca 2018Demis pisze: Dzisiaj na 100% rzucam to gówno.
Walnąłem dziś 25hydroxyzyny, 12mg eti, 8mg klonazepamu, 450mg kody, 2 piwa i setkę wódki i czuję się nieusatysfakcjonowany...
Tak na pożegnanie ćpania. Szkoda, że nie siekło...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.