Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Ja się nie zastanawiałam nad tym czy ma być w wodzie [mowa o podaniu benzodiazepin dożylnie - GG Allin], czy w soli fizjologicznej, czy się bawić w jakieś glikole, itd. Ja po prostu walnęłam tak, jak "na chłopski rozum" bym zrobiła z opio. %-D I chuj w to, o co kiedyś była tutaj jakaś burza z gównem, że "walenie v benzo rozpuszczonych w wodzie to blablablabla do płuc się przedostaje lablabla umrzysz". Powtórzę więc to, co wtedy napisałam - nie robię tego codziennie, od jednego-dwóch razy nie umrę z tego powodu.

Chyba, że masz na myśli w ogóle zabieg iv. To tutaj się wypowiadać nie będę. ;) Bo mi się nie chce. A zachęcać ani zniechęcać nie będę.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1305 / 162 / 0
Rano i w południe ładnie polecialem M trzeba jeszcze doktorską umówić :gun: ll
Dziś przez cały dzień poranek 900mg Tramalu 6mg klona 2mg alpry 200kwety akineton 6mg taki sam zestaw szedł w południe ok 13 godziny

Teraz sobie 480mg kody dorzucilem nic nie klepiea dalej czuję tylko silną sedacjje :gun:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 197 / 0
Nifuroksazyd pomoże na skręta?
Take DXM and Be Happy
  • 1951 / 197 / 0
Ale miałem porytą sytuację w aptece.
Wchodzę i jak zawsze o większą paczkę thio proszę.
Farmaceutka mi na to odpowiada, że nie ma opcji i mi nie sprzeda. Dodała też, że cały personel tej apteki wie o tym. Dodała też, że w ich drugiej aptece także cały personel ma zakaz sprzedawania mi kodeiny. I, że jak jeszcze raz się pojawię, to zgłosi sprawę do "odpowiedniej instytucji" :nuts:

No to jest kurwa jakiś dramat. Dwie najbliższe i najtańsze apteki w mieście, a ja na jakąś czarną listę trafiłem :'(
Take DXM and Be Happy
  • 375 / 102 / 0
No to chyba dobrze, bo masz podobno odstawiać opio.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 197 / 0
W sumie racja. Nie powinno mnie to martwić :) Ale szkoda i tak kiepskiej reputacji.
Take DXM and Be Happy
  • 879 / 191 / 5
Równie ciężko kupić strzykawki i igły w niektórych aptekach. Nie bardzo rozumiem ten tok myślenia.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 542 / 37 / 0
ja jakbym był szefem takiej apteki i zobaczył co odpierdala taka sprzedawczyni wyjebałbym na zbity pysk.
Ma być obrót/zysk przeciesz ;p
  • 1931 / 318 / 0
07 czerwca 2018Demis pisze:
Dzisiaj na 100% rzucam to gówno.
do szafki na później? %-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 197 / 0
@GG Allin, w ogóle :D koda mnie prawie nie klepie, a nie chcę się w nic mocniejszego pchać...

Walnąłem dziś 25hydroxyzyny, 12mg eti, 8mg klonazepamu, 450mg kody, 2 piwa i setkę wódki i czuję się nieusatysfakcjonowany...

Tak na pożegnanie ćpania. Szkoda, że nie siekło...
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.