Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 235 / 4 / 0
20 maja 2018AlienForms pisze:
Nie pytałem czemu ktoś zakłada czy nie zakłada konta bo to mnie zupełnie nie interesuje, tylko czy całe forum HR jest dostępne do czytania bez potrzeby jego zakładania. I wygląda na to że tak. Moim zdaniem to źle, że takie miejsce o takiej tematyce jest zupełnie otwarte na świat i dodatkowo wszystko indexowane przez duckduckgo wyskakujące wysoko przy każdym wyszukiwanym haśle związanym z tematem..
Nie jestem pewna czy o to Ci chodzi, ale gdzie był wątek, czy hajp jest bezpieczny czy coś takiego i było wyjaśnione, że serwer jest zarejestrowany gdzieś za granicą więc niewiele można zdziałać żeby "pogrążyć"forum czy użytkowników -coś w tym stylu.

Ps nie wszystko można przeczytać bez konta, a czasem trzeba mieć nabite 30 postów.
  • 57 / 16 / 0
sluchajcie, moze ktos bedzie wiedzial co sie stalo. robilem sobie dzisiaj normalnie iniekcje, wchodze w zyle, zaciagam, jest krew, to zaczynam pompowac i po chwili bol, rosnie babel, znaczy nie jestem w zyle. no to wychodze i od nowa zaczynam i po chwili pompowania znowu tosamo. pięć razy takie coś mi sie powtorzylo. wie ktos co tu sie?
  • 113 / 6 / 0
Może w trakcie pompowania wypada z żyły, albo wbija się głębiej?
  • 477 / 18 / 0
Wygotowywał ktoś z Was kiedyś filterek na którym widać było zalążki pleśni - bo raczej resztka barwnika z MST200 to nie jest - mało możliwe.
Jest obecnie ciężko a jakbym go wygotował to zaleczyłoby na pewno.
Pirogena nie raz miałem ,wtedy wiadomo klon i paracetamol ale czy nie grozi mi po tym coś więcej w sensie jakaś sepsa itp?
Myślałem by go porządnie wygotować, płyn zebrać , wyczyścić porządnie łyżkę przegotować jeszcze raz i ewentualnie dodać parę kropel alkoholu(czystej wódki) wystudzić i strzelić.
Co o tym myślicie ?

A gdyby taki roztwór p.r. a nie i.v. załadować to też będzie pirogen?
Pytam bo nigdy żadnych przepłuczyn p.r. nie ładowałem.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 196 / 5 / 0
a napisze ktoś poradnik co robic z filterkami? mam kolo 10 papierosowych, ponad tygodniowych, ale dobrze wysuszonych, nie widac nic niepokojacego. ile gotowac na tolerke 50mg?
  • 657 / 93 / 0
co było przez nie przepuszczane, tzn, jakiej mocy tabsy? co by nie było, to chyba wszystkie;) no i że nic nie widać, nie znaczy, że nie będzie pirogena
[mention]kfap[/mention] pirogen tylko po iv występuje
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 18 / 0
@KickInTheEye
Dzięki za info, jutro spróbuje p.r. w końcu BA bliskie i.v. więc powinno zadziałać, dam znać.
  • 657 / 93 / 0
ale to z jednym filterkiem będziesz się bawił? tam zostało może z 10 mg
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 18 / 0
Jeden mam ten "podejrzany" i parę watek. Poza tym ten co to przerabial wtedy tylko raz gotował, zaciągnął i strzelił. Myślę z ostatnich doświadczeń że tam 20mg może być. A tolerke mam teraz stosunkowo niską bo 100mg jest bardzo dobrze a po 50mg niedosyt (wszystko na podkładzie 2mg klona/doba)ale wyraźnie czuje więc jak dla mnie warto.

Ostatnio zmieniony 29 maja 2018 przez kfap, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8103 / 914 / 0
[mention]kfap[/mention]
Przy podaniu p.r. majki biodostępność waha sie w granicach 30-70%.
Lepiej juz laduj i.m.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.