Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
20 maja 2018AlienForms pisze: Nie pytałem czemu ktoś zakłada czy nie zakłada konta bo to mnie zupełnie nie interesuje, tylko czy całe forum HR jest dostępne do czytania bez potrzeby jego zakładania. I wygląda na to że tak. Moim zdaniem to źle, że takie miejsce o takiej tematyce jest zupełnie otwarte na świat i dodatkowo wszystko indexowane przez duckduckgo wyskakujące wysoko przy każdym wyszukiwanym haśle związanym z tematem..
Ps nie wszystko można przeczytać bez konta, a czasem trzeba mieć nabite 30 postów.
Jest obecnie ciężko a jakbym go wygotował to zaleczyłoby na pewno.
Pirogena nie raz miałem ,wtedy wiadomo klon i paracetamol ale czy nie grozi mi po tym coś więcej w sensie jakaś sepsa itp?
Myślałem by go porządnie wygotować, płyn zebrać , wyczyścić porządnie łyżkę przegotować jeszcze raz i ewentualnie dodać parę kropel alkoholu(czystej wódki) wystudzić i strzelić.
Co o tym myślicie ?
A gdyby taki roztwór p.r. a nie i.v. załadować to też będzie pirogen?
Pytam bo nigdy żadnych przepłuczyn p.r. nie ładowałem.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
[mention]kfap[/mention] pirogen tylko po iv występuje
Dzięki za info, jutro spróbuje p.r. w końcu BA bliskie i.v. więc powinno zadziałać, dam znać.
Przy podaniu p.r. majki biodostępność waha sie w granicach 30-70%.
Lepiej juz laduj i.m.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.