Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
20 maja 2018AlienForms pisze: Nie pytałem czemu ktoś zakłada czy nie zakłada konta bo to mnie zupełnie nie interesuje, tylko czy całe forum HR jest dostępne do czytania bez potrzeby jego zakładania. I wygląda na to że tak. Moim zdaniem to źle, że takie miejsce o takiej tematyce jest zupełnie otwarte na świat i dodatkowo wszystko indexowane przez duckduckgo wyskakujące wysoko przy każdym wyszukiwanym haśle związanym z tematem..
Ps nie wszystko można przeczytać bez konta, a czasem trzeba mieć nabite 30 postów.
Jest obecnie ciężko a jakbym go wygotował to zaleczyłoby na pewno.
Pirogena nie raz miałem ,wtedy wiadomo klon i paracetamol ale czy nie grozi mi po tym coś więcej w sensie jakaś sepsa itp?
Myślałem by go porządnie wygotować, płyn zebrać , wyczyścić porządnie łyżkę przegotować jeszcze raz i ewentualnie dodać parę kropel alkoholu(czystej wódki) wystudzić i strzelić.
Co o tym myślicie ?
A gdyby taki roztwór p.r. a nie i.v. załadować to też będzie pirogen?
Pytam bo nigdy żadnych przepłuczyn p.r. nie ładowałem.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
[mention]kfap[/mention] pirogen tylko po iv występuje
Dzięki za info, jutro spróbuje p.r. w końcu BA bliskie i.v. więc powinno zadziałać, dam znać.
Przy podaniu p.r. majki biodostępność waha sie w granicach 30-70%.
Lepiej juz laduj i.m.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.