Owszem, łączenie alkoholu z benzo bardzo zwiększa tolerke na benzo (nieporównywalnie do jedzenia samego benzo) nie mówiąc już o tym, co można po tym naodpierdalać, jak można zszargać swoją opinie (znów, nieporównywalnie do samego benzo/samego alko) i jaką krzywdę (fizyczną) sobie zrobić. Miałem raz nieprzyjemna sytuację z kością piszczelowa po takim miksie, teoretycznie nie powinienem móc chodzić. Praktycznie bezpośrednio po wypadku miałem tylko reakcję typu "ups", i na tym się skończyło moje zainteresowanie sprawą tego wieczoru.
łączenie alko z benzo przyzwyczaja, radzę zostać na samych tabsach.
26 maja 2018global108 pisze: porzucam dawno wyrobiony styl i eksperymentuję. Rutyna dobra rzecz, ale po benzo tracę ją i czuję się uwolniony od schematów.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
26 maja 2018global108 pisze: Wy też tak macie, że po benzosach tracicie rutynę? To znaczy ja zaczynam chodzić do roboty innymi ścieżkami, w pracy też (grafika komputerowa) porzucam dawno wyrobiony styl i eksperymentuję. Rutyna dobra rzecz, ale po benzo tracę ją i czuję się uwolniony od schematów.
pierwszy raz doktorek się zapytał z uśmiechem ''Chcesz coś jeszcze''
Miał bardzo dobry nastrój
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.